Οι εφαρμογές της τηλεϊατρικής παρουσιάζονται στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Την έναρξη της διήμερης συνάντησης με θέμα "Ηealth on-line" κηρύσσει σήμερα ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος. Διοργανωτές της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι οργανισμοί Microsoft Healthcare User Group Europe και ΕΗΤΕL -που δραστηριοποιούνται στον ιατρικό χώρο της πληροφορικής.
Θεσσαλονίκη: Την έναρξη της διήμερης συνάντησης με θέμα «Ηealth on-line» κηρύσσει σήμερα ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος. Διοργανωτές της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι οργανισμοί Microsoft Healthcare User Group Europe και ΕΗΤΕL -που δραστηριοποιούνται στον ιατρικό χώρο της πληροφορικής.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν επιτυχημένα παραδείγματα εφαρμογών τηλεματικής στην υγεία και θα εξεταστούν οι προοπτικές στο χώρο της υγείας με την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών.
Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι ειδικοί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ο διευθυντής των εφαρμογών για τους πολίτες της Γενικής Διεύθυνσης της Κοινωνίας της Πληροφορίας (INSFO) Μ.Ριχνονιέρ και ο διευθυντής των τηλεματικών εφαρμογών για την υγεία καθηγητής Tζ.Χίλι.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Ελαιόλαδο: Εκτεταμένους ελέγχους κατά της απάτης ξεκινά η Ισπανία
- Sold out το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (pic)
- Olivia: Πολύτιμη Ψηφιακή Σύμμαχος για Γυναίκες με Καρκίνο των Ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!
