Μεγάλη ποσότητα όπλων ανακάλυψε η Αστυνομία στην Αρκαδία
Οπλοστάσιο βρέθηκε την Τετάρτη σε χωριό κοντά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από όπου κατάγεται ο πρώην αστυνομικός Νικήτας Μαυρίκης, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος για άλλα αδικήματα.
Οπλοστάσιο βρέθηκε την Τετάρτη σε χωριό κοντά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από όπου κατάγεται ο πρώην αστυνομικός Νικήτας Μαυρίκης, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος για άλλα αδικήματα.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, μεγάλες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών βρέθηκαν μέσα σε πηγάδι, και η αστυνομία εικάζει ότι ανήκουν σε επίορκο αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μαζί με άλλα δύο άτομα.
Στο σπίτι του Ν.Μαυρίκη στο Παλαιό Φάληρο είχαν βρεθεί στις 5 Φεβρουαρίου όπλα και εκρηκτικά, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
Στην κατάθεσή του, ο Νικήτας Μαυρίκης ισχυρίστηκε ότι κάποιοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν στην υπόθεση.
Εν τω μεταξύ, ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε ο εμπλεκόμενος στην ίδια υπόθεση 46χρονος Νίκος Ζιώγας, ενώ ο δικηγόρος Γιάννης Λαλιάς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.