Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Αντι – ΝΑΤΟϊκές διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το απόγευμα

Αντι – ΝΑΤΟϊκές διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το απόγευμα

Αντι - ΝΑΤΟϊκά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώνουν την Πέμπτη το απόγευμα οι αριστερές οργανώσεις, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο με βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

55

Αντι – ΝΑΤΟϊκά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώνουν την Πέμπτη το απόγευμα οι αριστερές οργανώσεις, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο με βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Το συλλαλητήριο στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην πλατεία Κάνιγγος, διοργανώνουν η ΕΕΔΥΕ και το ΠΑΜΕ. Στην ανακοίνωσή της, η γραμματεία της ΕΕΔΥΕ τονίζει ότι «σήμερα η πραγματικότητα αυτή επιβεβαιώνει τις καταγγελίες και αποτελεί προειδοποίηση για το μέλλον που επιφυλάσσει στους λαούς η ιμπεριαλιστική κυριαρχία».


Μεταξύ άλλων ζητούν την άμεση επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών και φοιτητών από τη Γιουγκοσλαβία, τη λήψη μέτρων για την προστασία των κατοίκων των περιοχών που χτυπήθηκαν από τα ραδιενεργά όπλα του ΝΑΤΟ, αλλά και την απομάκρυνση των πυρηνικών όπλων και του ΝΑΤΟ από τη χώρα μας και τα Βαλκάνια.


Στη Θεσσαλονίκη το αντι – ΝΑΤΟϊκό συλλαλητήριο συνδιοργανώνουν η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, το ΠΑΜΕ και η Αντιπολεμική Επιτροπή, ενώ τη συμμετοχή του έχει ήδη ανακοινώσει και το Εργατικό Κέντρο της πόλης.


Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλεί, από την πλευρά του, τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με κύρια αιτήματα την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών και τη μετεγγραφή των φοιτητών στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026
Cookies