Τρίζει η… καρέκλα του Τζον Γκρέγκορι στην Αστον Βίλα
Η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του Τζον Γκρέγκορι στην τεχνική ηγεσία της Αστον Βίλα φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο βρετανικός Τύπος, σύμφωνα με τον οποίο ο πρόεδρος του συλλόγου, Νταγκ Έλις, φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και θεωρεί τον προπονητή βασικό υπεύθυνο για την άσχημη πορεία της.
75
Η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του Τζον Γκρέγκορι στην τεχνική ηγεσία της Αστον Βίλα φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο βρετανικός Τύπος, σύμφωνα με τον οποίο ο πρόεδρος του συλλόγου, Νταγκ Έλις, φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και θεωρεί τον προπονητή βασικό υπεύθυνο για την άσχημη πορεία της.
Δημοσιεύματα θέλουν τον Γκρέγκορι να συναντήθηκε με τον Έλις και να άκουσε τις… προειδοποιήσεις του. Ο ιδιοκτήτης της Αστον Βίλα φέρεται να συνέστησε στον τεχνικό να μιλά λιγότερο και να κάνει περισσότερα ουσιαστικά πράγματα για την ομάδα, ενώ ο βρετανικός Τύπος τον θέλει ήδη να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Γκρέγκορι για τον πάγκο.
Ο ίδιος ο Γκρέγκορι, ωστόσο, άφησε να διαρρεύσει ότι έχει παράπονα, διότι ο Έλις δεν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα, παρά το γεγονός ότι ο Κολομβιανός Χουάν Πάμπλο Ανχελ, που αποκτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, αποτελεί μεταγραφή – ρεκόρ για το σύλλογο, το κόστος της οποίας έφτασε περίπου τα επτά δισεκατομμύρια δραχμές. Και θα είναι στη διάθεση της ομάδας μόλις εξασφαλιστεί η άδεια εργασίας. Φήμες που έκαναν τον πρόεδρο της Αστον Βίλα ακόμη πιο έξαλλο.
«Είμαι εξοργισμένος με όσα ακούγονται» υποστήριξε ο Έλις στην εφημερίδα The Sun και δήλωσε κατηγορηματικά: «Όσο τουλάχιστον εγώ είμαι σε θέση να ξέρω, αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται σε ιδιωτικό επίπεδο, σε πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση».
Έπειτα από 19 αγώνες για την premier league, η Βίλα δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι ιδιαίτερο και αρκείται στην ένατη θέση με 29 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442