Oριστικοποιήθηκαν οι συνθέσεις των ομάδων ανδρών και γυναιών που θα συμμετάσχουν στο all-star game του βόλεϊ το ερχόμενο Σάββατο (6 μ.μ.) στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη.
Oριστικοποιήθηκαν οι συνθέσεις των ομάδων ανδρών και γυναιών που θα συμμετάσχουν στο all-star game του βόλεϊ το ερχόμενο Σάββατο (6 μ.μ.) στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη.
Συγκεκριμένα, οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο γιορτινό φινάλε του 2000 για το βόλεϊ είναι οι εξής:
Καλύτερος παίκτης κάτω των 21 ετών: Νίκος Ρουμελιώτης (ΕΑ Πατρών)
Καλύτερη παίκτρια κάτω των 21 ετών: Βίκυ Παπάζογλου (Πανελλήνιος)
Καλύτερος διαιτητής: Γιώργος Καραμπέτσος
Επίσης θα βραβευτούν ο Ζόραν Γκάετς, που ως προπονητής της εθνικής Γιουγκοσλαβίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, καθώς και ο πολυτιμότερος παίκτης και παίκτρια του all-star, τους οποίους θα ψηφίσουν οι εκπρόσωποι Τύπου μετά τη λήξη των αγώνων. Ακόμη θα γίνουν διαγωνισμοί επίθεσης πρώτου χρόνου ανδρών και γυναικών, με κριτές τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.