Η πρώτη εμφάνιση και νίκη της εθνικής ομάδας μπέιζμπολ!
Την πρώτη της εμφάνιση σε διεθνές, έστω και φιλικό, τουρνουά μπέιζμπολ πραγματοποίησε η εθνική Ελλάδας στην Κύπρο. Σε δύο παιχνίδια πέτυχε μία νίκη επί της Κύπρου και γνώρισε μία ήττα από το Ισραήλ σε δύο αγώνες, οι οποίοι έχουν ιστορική σημασία για τη νεοσύστατη εθνική ομάδα σε ένα τόσο άγνωστο για την Ελλάδα άθλημα.
Την πρώτη της εμφάνιση σε διεθνές, έστω και φιλικό, τουρνουά μπέιζμπολ πραγματοποίησε η εθνική Ελλάδας στην Κύπρο. Σε δύο παιχνίδια πέτυχε μία νίκη επί της Κύπρου και γνώρισε μία ήττα από το Ισραήλ σε δύο αγώνες, οι οποίοι έχουν ιστορική σημασία για τη νεοσύστατη εθνική ομάδα σε ένα τόσο άγνωστο για την Ελλάδα άθλημα.
Η εθνική Ελλάδας του μπέιζμπολ επικράτησε 12-2 της Κύπρου και ηττήθηκε με 12-4 από το Ισραήλ, αλλά από μόνη της, η πρώτη επίσημη εμφάνισή της γέμισε με αισιοδοξία τους φορείς του αθλήματος.
«Αυτή η ομάδα έχει τη θέληση και τη δύναμη για να προχωρήσει» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Γκούσιος. «Χρειαζόμαστε όμως δουλειά στην τεχνική» προσέθεσε αποτιμώντας τις εμφανίσεις στην Κύπρο.
Στο τουρνουά επήλθε και μία τιμητική διάκριση για την Ελλάδα, καθώς ο Στυλιανός Τέφης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.