
Δυσάρεστο γεγονός η αποπομπή Πάγκαλου, αλλά ο πρωθυπουργός αποφασίζει
«Ποτέ τέτοια πράγματα δεν είναι ευχάριστα» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απομάκρυνση του Θεόδωρου Πάγκαλου, ύστερα από το πέρας της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.
38
«Ποτέ τέτοια πράγματα δεν είναι ευχάριστα» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απομάκρυνση του Θεόδωρου Πάγκαλου, ύστερα από το πέρας της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.
Στη συνέχεια προσέθεσε ότι το θέμα «είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού». Όσο για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ο ίδιος τόνισε ότι έξι μήνες μετά τις εκλογές δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ στο ερώτημα αν υπάρχει διαρχία στο ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».
Ο πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος.
Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε: «Παρέδωσα στον κ. Στεφανόπουλο το επίσημο πρακτικό της κοινοβουλευτικής επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος, που προωθείται στην Ολομέλεια της Βουλής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο νέος «Μπολτ» γεννήθηκε: Ο Γκουτ-Γκουτ σπάει τα χρονόμετρα και γράφει ιστορία στα 200 μέτρα
- Τι νέο σηματοδοτεί η 30η Απριλίου για τον προϋπολογισμό – Ανατροπές για ανάπτυξη και πληθωρισμό
- Πικάσο αξίας ενός εκατομμυρίου σε λοταρία των 100 ευρώ – Ο εγγονός, το πείραμα και το γιατί
- Λουτσέσκου: «Να μιλάτε με τους γονείς σας – Επικοινώνησα ελάχιστα με τον πατέρα μου τον τελευταίο καιρό»
- Πως μια κινεζική εταιρεία παρακολουθούσε τα αμερικανικά βομβαρδιστικά με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης
- Ουγγαρία: Ιστορική ήττα για τον Όρμπαν – Έδωσε συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγιάρ


