Χωρίς τους Ολυμπιονίκες του Σίδνεϊ ξεκινά στη Σταυρούπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών
Το μέλλον της άρσης βαρών θα παρελάσει την Παρασκευή έως την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης. Η συνοικία της δυτικής Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών, ελπίδων και γυναικών, από το οποίο ίσως απουσιάσουν οι Ολυμπιονίκες του Σίδνεϊ, όμως θα λάβουν μέρος όλα τα ταλέντα του αθλήματος.
66
Το μέλλον της άρσης βαρών θα παρελάσει την Παρασκευή έως την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης. Η συνοικία της δυτικής Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών, ελπίδων και γυναικών, από το οποίο ίσως απουσιάσουν οι Ολυμπιονίκες του Σίδνεϊ, όμως θα λάβουν μέρος όλα τα ταλέντα του αθλήματος.
Παρών στους αγώνες θα είναι και ο προπονητής της «Ντριμ Τιμ» Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας των εφήβων εν όψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος, το οποίο θα διοργανωθεί το επόμενο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.
«Θέλω να δω στην πράξη τα νέα παιδιά – κυρίως, τους νεαρούς αθλητές. Θα προχωρήσω στην επιλογή δύο ομάδων, μία με αθλητές ηλικίας μέχρι 22-23 ετών, οι οποίοι θα μπορούν να πλαισιώσουν την Ολυμπιακή ομάδα του 2004, και μία άλλη, που θα λειτουργεί ως αντικαταστάτρια της πρώτης» δήλωσε ο κ. Ιακώβου, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του για την επίτευξη αρκετών ρεκόρ στη διοργάνωση: «Ίσως να μη σημειωθούν στην κατηγορία των ανδρών, όπου είναι πολύ δύσκολο, όμως θα γίνουν αρκετά Πανελλήνια στους εφήβους και σε ορισμένες κατηγορίες των γυναικών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442