Νέες αντιδράσεις ΠΑΟΚ για τον ορισμό του ντέρμπι με τον Αρη το Σάββατο
Αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ προκάλεσε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, η απόφαση της ΕΠΑΕ να οριστικοποιήσει τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Αρη για το Σάββατο στις 19:30.
26
Αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ προκάλεσε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, η απόφαση της ΕΠΑΕ να οριστικοποιήσει τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Αρη για το Σάββατο στις 19:30.
Με ανακοίνωσή του ο «δικέφαλος του Βορρά» καταγγέλλει τη διοργανώτρια αρχή για αδιαφορία όσον αφορά στις πράξεις βίας αλλά και στην εικόνα του ελληνικού Πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Πήραμε ένα ακόμη δείγμα γραφής της ψυχορραγούσης ηγεσίας της ΕΠΑΕ με αυτή την απόφαση. Δεν μας εκπλήσσει, την περιμέναμε. Θα μπορούσαμε πολλά να επισημάνουμε, αλλά στεκόμαστε σε δύο σημεία. Αποφάσισε πριν τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής μόνος αυτός, αν και θεσμικά αποφασίζει η εκτελεστική επιτροπή. Η «ηγεσία» όρισε δύο μέρες, μόνη αυτή, την ημερομηνία και την ώρα τέλεσης του αγώνα. Η εκτελεστική ασχολήθηκε, για τα μάτια, με την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι.
»Αποφάσισε αντίθετα από την εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Αδιαφορεί για πράξεις βίας και την όλη εικόνα του ελληνικού Πρωταθλήματος. Η αστυνομία υπενθυμίζει ότι η 28η Οκτωβρίου είναι επετειακά η ημέρα της Θεσσαλονίκης και ανακοινώνει ότι δεν έχει διαθέσιμες δυνάμεις για την τήρηση της τάξης. Για τη διοργανώτρια αρχή είναι λεπτομέρειες αυτές οι δύο επισημάνσεις, εκτός και αν θεωρεί ευκαιρία την εμπλοκή του ΠΑΟΚ σε πράξεις βίας, από τις οποίες κάποιος θα βγει ωφελημένος για να αποφύγει την Τούμπα.
»Πιστεύει η ψυχορραγούσα ηγεσία ότι μας δημιουργεί προβλήματα, αλλά είμαστε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το ντέρμπι οποτεδήποτε αποφασίσει να το ορίσει. Το πρόβλημα είναι με τον ίδιο και τα εντεταλμένα όργανα που υποκαταστάθηκαν από τον ψυχορραγούντα ηγέτη. Το πρόβλημα είναι με την υποκατάσταση ενός σημαντικού φορέα στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, όπως είναι η αστυνομία. Αυτή είναι η «ηγεσία» της διοργανώτριας αρχής!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για το τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα ο Σπανούλης
- Γιατί ο Εμμανουήλ Καραλής δυσκολεύεται να φτάσει ξανά στα 6 μέτρα
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η μεταγραφή του Φρανσίσκο στη Βιλερμπάν
- Η FIFA μετατρέπει το ημίχρονο σε «half time show» – Με διακοπή 30 λεπτών ο τελικός του Μουντιάλ
- Απίθανο: Ντελιβεράς μπήκε σε σπίτι και πανηγύρισε το γκολ της Ισπανίας (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442