Ένας Ατο Μπόλτον δεν είναι... αρκετός για τα δίδυμα νησιά Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Το μικρό κράτος της Καραϊβικής έχει βρει πλέον τον εθνικό του ήρωα στο πρόσωπο του σπρίντερ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. και το χάλκινο στα 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, και έχει δύο ακόμη χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια από την Ατλάντα το 1996.
Ένας Ατο Μπόλτον δεν είναι… αρκετός για τα δίδυμα νησιά Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Το μικρό κράτος της Καραϊβικής έχει βρει πλέον τον εθνικό του ήρωα στο πρόσωπο του σπρίντερ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. και το χάλκινο στα 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, και έχει δύο ακόμη χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια από την Ατλάντα το 1996.
Η υποδοχή που έγινε στον Ατο Μπόλτον την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αποθεωτική. Ωστόσο, οι γιορτές προς τιμήν του πρωταθλητή, του κορυφαίου αθλητή της χώρας της Καραϊβικής, δεν έχουν σταματήσει.
Σε επίσημο γεύμα που παρέθεσε χθες, Τετάρτη, προς τιμήν του ο υπουργός Αθλητισμού του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Μανόχαρ Ραμσαράν, έγινε και εξαγγελία νέων, πρωτοποριακών για τη χώρα μέτρων, προκειμένου ο αθλητισμός να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να… γεννηθούν και άλλοι Ατο Μπόλτον.
Ο Ραμσαράν ανακοίνωσε ότι καταργεί τον επιπλέον φόρο 15% για κάθε είδος αθλητικού εξοπλισμού και υλικού, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα γίνει ένα βήμα παραπάνω, ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη ανάπτυξη.
Όσο για τον Ατο Μπόλτον θα… υπομείνει τις τιμητικές εκδηλώσεις για κάποιες ακόμη ημέρες πριν κάνει τις διακοπές του και «φορτίσει τις μπαταρίες του» για την ερχόμενη περίοδο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.