Με… ελπίδες πρόκρισης η εθνική ελπίδων στη Γερμανία
Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2002 περιμένει την εθνική ομάδα των ελπίδων, και οι διεθνείς μας δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το πρωί της Πέμπτης, μαζί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών αναχώρησε και αυτό των ελπίδων, που την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο Αμβούργο.
Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2002 περιμένει την εθνική ομάδα των ελπίδων, και οι διεθνείς μας δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το πρωί της Πέμπτης, μαζί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών αναχώρησε και αυτό των ελπίδων, που την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο Αμβούργο.
Η αισιοδοξία δεν έλειπε από τη μικρή εθνική μας, στην οποία υπάρχουν αρκετές ελλείψεις, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Κόλλιας δεν έχει στη διάθεσή του τους Κοτσόλη, Γήττα, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και τους Χούτο, Πατσατζόγλου, οι οποίοι έχουν πάρει… προαγωγή στην εθνική ανδρών.
Η δυσκολία του παιχνιδιού με τη Γερμανία έχει δύο όψεις υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Κόλλιας, και συνέχισε:
Αντιμετωπίζουμε μία από τις χώρες με τεράστια ποδοσφαιρική παιδεία, που βρίσκεται σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο στο παγκόσμιο στερέωμα. Η Γερμανία διαθέτει πολύ καλή ομάδα, εμείς έχουμε κάποιες ελλείψεις. Ωστόσο, δεν θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, και θέλω να πιστεύω ότι, αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τη μάχη στο κέντρο, μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια.
Την αποστολή της εθνικής ελπίδων στη Γερμανία αποτελούν οι εξής: Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Σεϊταρίδης, Χαραλαμπάκης, Νάστος, Μπερνεάνου, Κυριαζής, Ταβλαρίδης, Αμανατίδης, Βακουφτσής, Βενέτης, Λουμπούτης, Ταραλίδης, Χαριστέας, Καζαντζής, Πρίττας, Κατσουράνης, Πήλιουρας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.