
Αναρρώνει από το ατύχημα ο Στίβεν Κινγκ
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε στο Bowery Ballroom στις 5 Μαΐου ο συγγραφέας Στίβεν Κινγκ, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.
43
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε στο Bowery Ballroom στις 5 Μαΐου ο συγγραφέας Στίβεν Κινγκ, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Ο γνωστός συγγραφέας πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε σε κέντρο της Νέας Υόρκης και με ενθουσιώδη τρόπο διάβασε διάφορα χρονογραφήματα. Είναι όμορφα που βρίσκομαι εδώ είπε ο Κινγκ στους περίπου 300 ακροατές του, τονίζοντας παράλληλα ότι μπορεί να μην έχει αναρρώσει πλήρως, αισθάνεται όμως καλύτερα.
Ο Κινγκ τραυματίστηκε στις 19 Ιουνίου του 1999, όταν ένα μικρό φορτηγάκι τον χτύπησε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Μέιν. Τρεις φορές την εβδομάδα και επί δύο ώρες υποβάλλεται σε αποθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τα τραύματά του.
Οπως μεταδίδει το BBC, ο οδηγός του οχήματος απέφυγε την ποινή φυλάκισης, μολονότι παραδέχτηκε την ενοχή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς θα προστατευτούν οι καταθέσεις από τις κατασχέσεις
- Μπαχρέιν και Κουβέιτ: Τι άλλαξε και έγιναν αγαπημένοι στόχοι του Ιράν;
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ





