Μια δυνατή προπόνηση ήταν για το Περιστέρι ο πρώτος αγώνας εναντίον του Αρη. Στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύθηκαν καθόλου να συντρίψουν με 93-67 τους κίτρινους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που εξασφαλίζει την έξοδο στο Κύπελλο Κόρατς.
Μια δυνατή προπόνηση ήταν για το Περιστέρι ο πρώτος αγώνας εναντίον του Αρη. Στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύθηκαν καθόλου να συντρίψουν με 93-67 τους κίτρινους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που εξασφαλίζει την έξοδο στο Κύπελλο Κόρατς.
Ο Αρης, χωρίς ξένους (αφού ο Τζο Αρλάουκας βρέθηκε ντοπαρισμένος την περασμένη εβδομάδα) ήταν αδιάφορος. Οι φιλοξενούμενοι, αν αποκλείσουν το Περιστέρι, θα πρέπει να ελπίζουν ότι ο Ηρακλής θα κάνει το ίδιο με αντίπαλο τον Πανιώνιο για να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή.
Από το πρώτο ημίχρονο, το Περιστέρι καθάρισε το ματς, όταν προηγήθηκε με 46-32. Φορντ και Οκανσέ έβαζαν καλάθι, όποτε ήθελαν, και είχαν πετύχει από 17 πόντους στο πρώτο 20λεπτο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια πραγματική πανωλεθρία για τους φιλοξενούμενους, αφού η διαφορά έφτασε τους 25 πόντους (74-49 στο 30) και στους 32 (88-56 στο 37).
Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Φορντ με 27, ενώ τον ακολούθησαν οι Οκανσέ με 22 και Τσαρτσαρής με 14. Για τον Αρη ο μόνος που προσπάθησε ήταν ο Λιαδέλης, που πέτυχε 19 πόντους.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.