Ρόδος και Μυτιλήνη οι έδρες των τιμωρημένων Αρη και ΠΑΟΚ
Στη Ρόδο και τη Μυτιλήνη, θα δώσουν τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες τους Αρης και ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΑΕ στη σημερινή της συνεδρίαση.
26
Στη Ρόδο και τη Μυτιλήνη, θα δώσουν τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες τους Αρης και ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΑΕ στη σημερινή της συνεδρίαση.
Συγκεκριμένα, στο Εθνικό Στάδιο της Ρόδου ο Αρης θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στις 22 Απριλίου και ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο στις 8 Μαΐου, ενώ στο Εθνικό Στάδιο της Μυτιλήνης ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή (23/4) και ο Αρης τον Ολυμπιακό (8/5).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ με έγγραφό της ζήτησε να της παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ ως έδρα για την αγωνιστική περίοδο 2000-2001.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442