48

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες μεγάλες συγκεντρώσεις των κομμάτων, καθώς την προσεχή εβδομάδα λήγει η επίσημη προεκλογική περίοδος.

Στην πρωτεύουσα, οι συγκεντρώσεις θα έχουν ως εξής:


Την Τρίτη, ο Συνασπισμός πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας με ομιλητή το Νίκο Κωνσταντόπουλο, ενώ την Τετάρτη η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο πεδίον του Αρεως.


Την Πέμπτη, η Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει την κεντρική της συγκέντρωση στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ο πρόεδρός της Κώστας Καραμανλής θα εκφωνήσει σύντομη ομιλία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη.


Η προεκλογική περίοδος θα κλείσει την Παρασκευή με την κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο Πεδίον του Αρεως.


Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα πραγματοποιείται στην πλατεία Αριστοτέλους η συγκέντρωση της ΝΔ με τον Κώστα Καραμανλή και την Τρίτη του ΠΑΣΟΚ με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.


Οι συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν και την Πέμπτη: του Συνασπισμού στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, με την oμιλία του Νίκου Κωνσταντόπουλου και του ΔΗΚΚΙ, επίσης στις 8 μ.μ. στο Βελλίδειο, με ομιλία του προέδρου του Δημήτρη Τσοβόλα.

ΜΠΕ