
Πολυανίδης και Τοπαλίδης προ Σίδνεϊ
Αυξάνουν οι ελπίδες των Ελλήνων πρωταθλητών της πάλης, Φέλιξ Πολυανίδη (στα 76 κιλά) και Στάθη Τοπαλίδη (στα 130 κιλά), για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ.
26
Αυξάνουν οι ελπίδες των Ελλήνων πρωταθλητών της πάλης, Φέλιξ Πολυανίδη (στα 76 κιλά) και Στάθη Τοπαλίδη (στα 130 κιλά), για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ.
Υστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις στο 4ο προολυμπιακό τουρνουά που έγινε στο Μεξικό, αναδείχθηκαν τρίτοι και βρίσκονται πλέον πιο κοντά στη μεγάλη πρόκριση.
Οι δύο παλαιστές θα ολοκληρώσουν τις συμμετοχές τους στα προολυμπιακά τουρνουά με αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αίγυπτο, στις 25 και 26 Μαρτίου, οπότε και θα ξεκαθαρίσει ποιοι αθλητές θα πάρουν την πρόκριση για το Σίδνεϊ.
ΑΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανιώνιος – Ηρακλής 103-77: Σαρωτικοί «κυανέρυθροι» και βήμα παραμονής
- Κόρινθος: Πώς έγινε η αδιανόητη τραγωδία – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που καταπλακώθηκε η 43χρονη
- «Ο χρόνος τελειώνει, 48 ώρες πριν ξεσπάσει η κόλαση» – Απειλεί ξανά ο Τραμπ
- Chess Mates: Πρωκτικό βοήθημα, κόντρα και η αλήθεια για τη σύγκρουση Νίμαν-Κάρλσεν που «δόνησε» το σκάκι
- Greek Tourism Strong Despite War’s Economic Ripple Effects
- Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Οι διεθνείς απαίτησαν πριμ 10.000.000 € λίγες ώρες πριν τον «τελικό»






