
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Με μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, βεγγαλικά, αποκριάτικα δώρα και μουσικό πρόγραμμα με πολλά από τα ονόματα της δεκαετίας 1965-1975 ξεκινά την Τσικνοπέμπτη 2 Μαρτίου 2000 το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
40
Με μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, βεγγαλικά, αποκριάτικα δώρα και μουσικό πρόγραμμα με πολλά από τα ονόματα της δεκαετίας 1965-1975 ξεκινά την Τσικνοπέμπτη 2 Μαρτίου 2000 το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Τη βραδιά της Πέμπτης θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων ο Δάκης, ο Γ.Πολυχρονιάδης, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, οι Idols, οι Strangers, ο Δημ.Πουλικάκος και οι Βόρειοι.
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Β Δημοτικό Διαμέρισμα διοργανώνεται αποκριάτικη εκδήλωση από τις 11 το πρωί με χορευτικά συγκροτήματα και δημοτική μουσική. Παράλληλα, θα εξελίσσεται ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία Χαριλάου.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί παιδικό πάρτι με τη συμμετοχή της μπάντας του Δήμου, χορευτικών συγκροτημάτων και ταχυδακτυλουργών, ενώ την Καθαρή Δευτέρα μεγάλες αποκριάτικες εκδηλώσεις θα γίνουν στην πλατεία Σέιχ Σου και στο δάσος Κρυονερίου.
ΜΠΕ
- Κίνα – Ρωσία: «Καθαρά κατασκευάσματα» – Διαψεύδουν τις κατηγορίες του Τραμπ για ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ
- Ασφάλιση Κατοικίας: Τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τις κάλυψεις σπιτιού και το οικονομικό όφελος από τον ΕΝΦΙΑ
- 72 δόσεις: Ενεργοποιείται η εφαρμογή – 1.800 ρυθμίσεις μέσω εξωδικαστικού – Τι προβλέπεται
- Κρήτη: Τουρίστρια κινητοποίησε Λιμεμικό και ΕΚΑΒ και όταν την μετέφεραν στο λιμάνι είπε ότι είναι… καλά
- Μάρω Κοντού: «Θα πρέπει να σου πω οριστικά καληνύχτα» – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη
- Στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο – Στο 2,8% στην ευρωζώνη



