
Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
Με πρόστιμο 700.000 δραχμών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ρίψη αντικειμένων από τους ασπρόμαυρους οπαδούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
26
Με πρόστιμο 700.000 δραχμών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ρίψη αντικειμένων από τους ασπρόμαυρους οπαδούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Δικέφαλος του Βορρά γλίτωσε το ενδεχόμενο αποκλεισμού της έδρας του, καθώς πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ήθελαν τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται μακριά από την Τούμπα στα δύο επόμενα ντέρμπι με Ηρακλή και Ολυμπιακό.
ΜΠΕ
- Η σειρά «The White Lotus» επιστρέφει – Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο φως διάλογος Αραμπατζή – Μελά – «Πότε θα τον πληρώσεις σε παρακαλώ; – Μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει»
- Καρυστιανού για δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: «Η δήλωση αποχής της δικαστού έγινε με σκοπό, είναι αρνησιδικία»
- Φάμελλος για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου: Μία μοναδική στιγμή της ιστορίας εγγεγραμμένη στη συνείδηση της ανθρωπότητας
- Ο Σβάρνας έσωσε τη Ρακόφ με buzzer beater κόντρα στον Ντραγκόφσκι που αποχώρησε ματωμένος! (vid)
- Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί το δώρο Πάσχα


