
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις διώξεις εναντίον του Ριζοσπάστη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δίωξη που έχει ασκηθεί κατά της εφημερίδας Ριζοσπάστης για τα δημοσιεύματα εις βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Ευάγγελου Γιαννόπουλου, πραγματοποίησαν την Πέμπτη στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στο Πεδίον του Αρεως.
48
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δίωξη που έχει ασκηθεί κατά της εφημερίδας Ριζοσπάστης για τα δημοσιεύματα εις βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Ευάγγελου Γιαννόπουλου, πραγματοποίησαν την Πέμπτη στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στο Πεδίον του Αρεως.
Στη συγκέντρωση, στην οποία μίλησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και διευθυντής του Ριζοσπάστη, Δημήτρης Κουτσούμπας, παρευρέθηκαν η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, και ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος Χαρίλαος Φλωράκης.
Ο Δ.Κουτσούμπας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η υπεράσπιση του δημοκρατικού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης μέσω του Τύπου, και του δικαιώματος άσκησης πολιτικής κριτικής απέναντι σε πρόσωπα και κόμματα -ιδιαίτερα αυτά που ασκούν εξουσία- δεν είναι ένα στενά κομματικό καθήκον.
Πρόσθεσε ακόμη πως το συμπέρασμα αυτό απορρέει από τις πρόσφατες και συνεχείς διώξεις κατά του Ριζοσπάστη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσω του ιδίου του υπουργού Δικαιοσύνης.
Μετά τις ομιλίες, οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Τύπου, μέσω των οδών Πατησίων και Σταδίου.
ΜΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε τεχνητό κώμα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Αναχωρεί για Ρουμανία μετά τον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν
- Τραμπ σε Ιράν: Ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ, αλλιώς θα ζήσετε στην κόλαση
- Τόρι Σπέλινγκ: Στο νοσοκομείο με τέσσερα από τα παιδιά της μετά από τροχαίο
- LIVE: Βόλος – ΟΦΗ
- LIVE: Λεβαδειακός – Άρης
- Διαμαρτυρία vegan στο Σύνταγμα κατά της θανάτωσης αμνοεριφίων για το Πάσχα