
Πεζές και εποχούμενες περιπολίες 3.000 αστυνομικών στην Αττική
Τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα θα πραγματοποιούνται πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε όλη την Αττική από δύναμη 3.000 αστυνομικών ( αριθμός τριπλάσιος από το σημερινό), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.
67
Τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα θα πραγματοποιούνται πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε όλη την Αττική από δύναμη 3.000 αστυνομικών ( αριθμός τριπλάσιος από το σημερινό), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.
To υπουργείο Δημόσιας Τάξης προχωρεί στην εφαρμογή του μέτρου μετά τη μεγάλη επιτυχία που παρουσίασε το πιλοτικό πρόγραμμα Αθήνα – Ασφαλής Πόλη, που άρχισε να εφαρμόζεται τον περασμένο Ιούνιο. Στο άμεσο μέλλον κάθε γειτονιά θα επιβλέπεται από αστυνομικούς. Η Ελληνική Αστυνομία έχει, για το λόγο αυτό, χωρίσει την Αττική σε μεγάλα οικοδομικά τετράγωνα.
Η δεύτερη φάση του προγράμματος έχει ήδη εγκριθεί από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και αποσκοπεί στη διαρκή αστυνόμευση κάθε γειτονιάς της Αττικής. Συγκεκριμένα, οι πιο απομακρυσμένες περιοχές του νομού θα αστυνομεύονται από τη Διεύθυνση Αστυνομικών επιχειρήσεων (ΔΑΕ), στην οποία υπάγονται η Υπηρεσία Μέτρων Τάξης και οι Δυνάμεις Αποκατάστασης Τάξης, τα γνωστά ΜΑΤ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς ο Καχάλ επηρέασε την τέχνη των Νταλί και Μπουνιουέλ
- Εκλογές στην Ουγγαρία: «Οι Ούγγροι θα γράψουν ιστορία» λέει ο Μαγιάρ – «Είμαι εδώ για να νικήσω» δήλωσε ο Όρμπαν
- Η τελευταία μέρα της regular season του ΝΒΑ: Μεγάλα παιχνίδια για το καλύτερο πλασάρισμα
- Στη Μητρόπολη Αθηνών έκανε Ανάσταση ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Προελαύνει για το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
- One in Ten Struggle With Focus, Greek Survey Finds
