Απογοητευμένος από τους γονείς του, ένας 11χρονος καταθέτει αγωγή, με αίτημα να βρει άλλη οικογένεια. Το δικαστήριο του δίνει προθεσμία δυο μήνες, μέσα στους οποίους ο μικρός Νορθ οφείλει να βρει τους γονείς που του ταιριάζουν. Μπρους Γουίλις Ηθοποιός: Ελάιτζα Γουντ Ηθοποιός: Τζέισον Αλεξάντερ Ρομπ Ράινερ
Απογοητευμένος από τους γονείς του, ένας 11χρονος καταθέτει αγωγή, με αίτημα να βρει άλλη οικογένεια. Το δικαστήριο του δίνει προθεσμία δυο μήνες, μέσα στους οποίους ο μικρός Νορθ οφείλει να βρει τους γονείς που του ταιριάζουν.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.