ANT1

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Εκείνες κι Εγώ (Ε) Σειρές
07:00 Καλημέρα Ελλάδα Ενημέρωση
10:00 Το Πρωινό Ψυχαγωγία
13:00 ANT1 News Ειδήσεις
14:00 Κωνσταντίνου και Ελένης - 2ος Κύκλος (Ε) Σειρές
15:00 Ρουκ Ζουκ Τηλεπαιχνίδια
16:00 Ο Πόλεμος των Άστρων (Ε) Σειρές
17:45 ΑΝΤ1 News - Δελτίο στη Νοηματική Γλώσσα Ειδήσεις
18:00 Still Standing Τηλεπαιχνίδια
19:00 Παρθένα Ζωή Σειρές
Επεισόδιο: 72. Η Σοφία ανακαλύπτει τα ερωτικά αισθήματα της Ζωής και του Άρη. Η Ζωή αναγκάζεται να της πει την αλήθεια και της υπόσχεται πως η σχέση της με τον Άρη θα παραμείνει επαγγελματική. Ο Σίμος συνεχίζει να στέλνει στην Μαρίνα φωτογραφίες απ' το αμαρτωλό παρελθόν της με τον Παύλο.
20:00 ANT1 News Ειδήσεις
21:00 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια Σειρές
22:00 Αννέ Σειρές
00:30 Παρθένα Ζωή (Ε) Σειρές
01:30 VICE on HBO - 5ος Κύκλος Ενημέρωση
02:15 Λόλα (Ε) Σειρές
03:15 Το Καφέ της Χαράς (Ε) Σειρές
04:15 VICE - 5ος Κύκλος (Ε) Ενημέρωση
05:15 Έρωτας (Ε) Σειρές
06:00 Εκείνες κι Εγώ (Ε) Σειρές ANT1
Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1996-1998. Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες ενός ανύπαντρου, κομψού, γλεντζέ και ιδιαίτερα γοητευτικού άνδρα, που αγαπάει αλλά και τον αγαπούν υπερβολικά οι γυναίκες.
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός,Γιάννης Μπέζος
Παίζουν: Γιάννης Μπέζος,Πάνος Χατζηκουτσέλης,Τάσος Κωστής,Λουκία Πιστιόλα,Νίκη Σερέτη,Ντενίζ Μπαλτσαβιά
07:00 Καλημέρα Ελλάδα Ενημέρωση ANT1
Η πιο δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης βρίσκεται κοντά μας ανανεωμένη, με πρωτοποριακές ιδέες. Με επίκεντρο τον πολίτη, ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας, φωτίζοντας σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα.
Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας
Παρουσίαση: Γιώργος Παπαδάκης
10:00 Το Πρωινό Ψυχαγωγία ANT1
Η Φαίη Σκορδά και η παρέα της επιστρέφουν με ένα 'πρωινό' πιο ανανεωμένο από ποτέ. Φρέσκο, με μοντέρνες ιδέες και με καινούριο πλατό, σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε όλα μαζί. Ενδιαφέρουσες ενότητες και νέα πρόσωπα για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση.
Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής
Παρουσίαση: Φαίη Σκορδά
13:00 ANT1 News Ειδήσεις ANT1
Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού μεταδίδει κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
14:00 Κωνσταντίνου και Ελένης - 2ος Κύκλος (Ε) Σειρές ANT1
Επεισόδιο: 1. Η κατά πανουργιάν ασθενής. Η περίοδος των διακοπών έχει τελειώσει και όλοι λίγο ή πολύ επιστρέφουν ανανεωμένοι. Μόνο οι δυο συγκάτοικοι παρέλειψαν να ανανεωθούν, μιας και πέρασαν τις διακοπές τους μαζί, εκνευρίζοντας ο ένας τον άλλον.
Σκηνοθεσία: Κώστας Λυχναράς
Παίζουν: Χάρης Ρώμας,Ελένη Ράντου,Βασίλης Κούκουρας,Μαρία Λεκάκη
15:00 Ρουκ Ζουκ Τηλεπαιχνίδια ANT1
Ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει ανανεωμένο και με καινούρια στοιχεία! Δύο ομάδες φίλων καλούνται να διαγωνιστούν στο απόλυτο παιχνίδι 'λέξεων', με παρεΐστικη διάθεση και πολύ γέλιο. Παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια.
16:00 Ο Πόλεμος των Άστρων (Ε) Σειρές ANT1
Επεισόδιο: 1. Παρθένος... Mia (Μέρος Α'). Η Θάλεια είναι μια σταθερή και πολύ 'γήινη' Παρθένος. Όλη της η ζωή είναι το σπίτι της, η κουζίνα της και ο μοναχογιός της. Ώσπου μια διακοπή ρεύματος την αναγκάζει να περάσει δυο ώρες κλεισμένη στο ασανσέρ παρέα με έναν Δίδυμο που της την πέφτει.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Παίζουν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου,Πέτρος Μπουσουλόπουλος,Τόμμυ Σκλάβος,Σοφία Παυλίδου
17:45 ΑΝΤ1 News - Δελτίο στη Νοηματική Γλώσσα Ειδήσεις ANT1
Ο ANT1 παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας. Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.
18:00 Still Standing Τηλεπαιχνίδια ANT1
Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος 'επιζών'. Mία μοναδική δοκιμασία γνώσεων, αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας καθώς οι 10 συμμετέχοντες γνωρίζουν πως, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ανοίξει το έδαφος στο πλατό και να τους 'καταπιεί'.
Παρουσίαση: Μαρία Μπεκατώρου
19:00 Παρθένα Ζωή Σειρές ANT1
Επεισόδιο: 72. Η Σοφία ανακαλύπτει τα ερωτικά αισθήματα της Ζωής και του Άρη. Η Ζωή αναγκάζεται να της πει την αλήθεια και της υπόσχεται πως η σχέση της με τον Άρη θα παραμείνει επαγγελματική. Ο Σίμος συνεχίζει να στέλνει στην Μαρίνα φωτογραφίες απ' το αμαρτωλό παρελθόν της με τον Παύλο.
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος,Αλέξανδρος Πανταζούδης,Σπύρος Μιχαλόπουλος
Παίζουν: Αποστόλης Τότσικας,Σοφίνα Λαζαράκη,Χριστίνα Τσάφου,Τζένη Μπότση,Δάνης Κατρανίδης
20:00 ANT1 News Ειδήσεις ANT1
Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού μεταδίδει κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων, με έγκυρη και ψύχραιμη ματιά. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
21:00 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια Σειρές ANT1
Επεισόδιο: 22. Η Ιουλία, ανίκανη να εμποδίσει τη σχέση Αντώνη-Πηνελόπης, αποφασίζει να κάνει κάτι ακραίο που θα απομακρύνει σίγουρα τον Αντώνη από την Πηνελόπη! Ο Πέτρος συνεχίζει να κάνει ακρότητες με βάση τη λίστα του, ενώ ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με την κόρη του.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος,Πάνος Κούτρας
Παίζουν: Κώστας Κόκλας,Μάριος Αθανασίου,Σπύρος Πούλης,Νίκος Μουτσινάς,Σταύρος Σβήγκος,Μαριάννα Τουμασάτου,Μαρία Σολωμού,Βασιλική Ανδρίτσου
22:00 Αννέ Σειρές ANT1
Επεισόδιο: 12. Η Τζαχιντέ είναι καταρρακωμένη γιατί αναγκάζεται να απαρνηθεί την κόρη της. Εν τω μεταξύ, ο Επιθεωρητής Σινάν φτάνει στο σπίτι της αναζητώντας τη Ζεϊνέπ. Η μικρούλα που έχει εισπράξει μητρική αγάπη και ζεστασιά, φοβάται για την πιθανότητα σύλληψης της.
Σκηνοθεσία: Μερβέ Γκιρτσίν
Παίζουν: Κανσού Ντερέ,Βαχιντέ Περσίν,Μπερέν Γιοκουλντίζ,Σερχάτ Τεομάν
00:30 Παρθένα Ζωή (Ε) Σειρές ANT1
Η Ζωή είναι μία 19χρονη κοπέλα, γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα. Μία γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της αλλά και τη ζωή των ανθρώπων γύρω της, για πάντα!
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος,Αλέξανδρος Πανταζούδης,Σπύρος Μιχαλόπουλος
Παίζουν: Αποστόλης Τότσικας,Σοφίνα Λαζαράκη,Χριστίνα Τσάφου,Τζένη Μπότση,Δάνης Κατρανίδης
01:30 VICE on HBO - 5ος Κύκλος Ενημέρωση ANT1
Ενημερωτική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2017. Οι δημοσιογράφοι και ιδρυτές του Vice, επισκέπτονται διάφορα μέρη του κόσμου. Τολμούν να καταγράψουν την πραγματικότητα εκεί που κανένα άλλο μέσο δεν έχει πρόσβαση!
02:15 Λόλα (Ε) Σειρές ANT1
Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2008-2009. Ο Λεωνίδας Λάλος ήταν το απόλυτο ανδρικό πρότυπο, μέχρι που μια πρώην του πήγε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες και τον μεταμόρφωσε σε γυναίκα!
Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοντομάρης,Κώστας Κωστόπουλος
Παίζουν: Άντα Λιβιτσάνου,Θανάσης Ευθυμιάδης,Τάσος Χαλκιάς,Άννα Αδριανού,Χρήστος Βασιλόπουλος,Γιάννης Αϊβάζης,Ειρήνη Μπαλτά
03:15 Το Καφέ της Χαράς (Ε) Σειρές ANT1
Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2003-2006. Η Χαρά, διαφημίστρια και ανύπαντρη μητέρα, αποφασίζει να κάνει... αποκέντρωση και να ανοίξει ένα Καφέ στο Κολοκοτρωνίτσι. Ένα χωριό του οποίου ο δήμαρχος όμως είναι φανατικός υπέρμαχος των παλαιών ηθών.
Σκηνοθεσία: Τάκης Μιχαήλ
Παίζουν: Χάρης Ρώμας,Ρένια Λουιζίδου,Τζόυς Ευείδη,Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
04:15 VICE - 5ος Κύκλος (Ε) Ενημέρωση ANT1
Ο πέμπτος κύκλος επιστρέφει ανανεωμένος για να παρουσιάσει τα πιο ενδιαφέροντα βίντεο του VICE.COM, του παγκόσμιου ψηφιακού μέσου εναλλακτικής δημοσιογραφίας με τη μεγαλύτερη απήχηση στο νεανικό κοινό. Παρακολουθήστε μερικά από τα πιο ανατρεπτικά ντοκιμαντέρ της ελληνικής και διεθνούς παραγωγής.
Παρουσίαση: Δάφνη Καραβοκύρη
05:15 Έρωτας (Ε) Σειρές ANT1
Ερωτική δραματική καθημερινή σειρά. Ο Έκτορας και η Μυρτώ είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Είναι παντρεμένοι και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία στα πέντε χρόνια του γάμου τους. Όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, όμως τα φαινόμενα απατούν. Και οι δύο κρύβουν επικίνδυνα μυστικά που θα διαταράξουν τη σχέση τους.
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος
Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός,Κοραλία Καράντη,Γεωργία Αποστόλου,Κατερίνα Διδασκάλου,Νόνη Ιωαννίδου,Νατάσα Τσακαρισιάνου,Γιώργος Γιαννόπουλος,Αντώνης Ντουράκης,Νίκος Νικολάου
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας