MEGA

Παρασκευή, 23/3/2018
Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
07:20 Περί Ανέμων και Υδάτων (Ε) Σειρές
08:10 Καρέ της Ντάμας (Ε) Σειρές
08:40 Με τα Παντελόνια Κάτω (Ε) Σειρές
09:30 Με Δύο Μαμάδες (Ε) Σειρές
10:00 Μάνα Είναι Μόνο Μία (Ε) Σειρές
11:10 Μια Στιγμή, Δυο Ζωές (Ε) Σειρές
13:30 Κλεμμένα Όνειρα (Ε) Σειρές
15:40 Λατρεμένοι μου Γείτονες (Ε) Σειρές
16:40 Σαββατογεννημένες (Ε) Σειρές
17:20 Σαββατογεννημένες Σειρές
18:00 Πενήντα-Πενήντα (Ε) Σειρές
18:45 Πενήντα-Πενήντα (Ε) Σειρές
19:30 Μαρία η Άσχημη (Ε) Σειρές
Ελληνική κωμική σειρά παραγωγής 2007-2008. Η Μαρία είναι μια καλή, έξυπνη και μορφωμένη κοπέλα, της οποίας η εξωτερική εμφάνιση στέκεται εμπόδιο στην επαγγελματική της επιτυχία. Αδυνατώντας να βρει μια δουλειά αντάξια των προσόντων της, στρέφεται σε έναν οίκο μόδας για τη θέση της γραμματέως.
20:30 Η Ώρα η Καλή (Ε) Σειρές
21:20 Στο Παρά Πέντε (Ε) Σειρές
22:10 Είσαι το Ταίρι μου (Ε) Σειρές
22:50 Δυο Μέρες Μόνο (Ε) Σειρές
23:50 Δικαίωση (Ε) Σειρές
00:30 Στρατιώτες του Σύμπαντος 3: Επιχείρηση Διάσωσης (Starship Troopers 3: Marauder) Ταινίες
02:10 Justified Σειρές
03:00 Married... With Children - Παντρεμένοι με Παιδιά Σειρές
03:20 Παλίρροια (Ε) Σειρές
04:10 Βεντέτα (Ε) Σειρές
04:50 Φιλοδοξίες (Ε) Σειρές
05:50 Βέρα στο Δεξί (Ε) Σειρές
07:20 Περί Ανέμων και Υδάτων (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κωμική σειρά παραγωγής 2000. Ένας συνταξιούχος ναυτικός, ο Λύσανδρος, αποφασίζει να εγκατασταθεί στην Κέρκυρα. Στο διπλανό σπίτι μένει η Αθηνά. Οι δυο τους τα πάνε καλά μέχρι που ο γιος του Λύσανδρου και η κόρη της Αθηνάς ερωτεύονται.
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Παίζουν: Θανάσης Βέγγος,Δέσποινα Μπεμπεδέλη,Ελένη Χατζηαργύρη,Σπύρος Παπαδόπουλος,Γωγώ Μπρέμπου
08:10 Καρέ της Ντάμας (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κωμική σειρά παραγωγής 1997. Η ζωή τεσσάρων γυναικών, της Μαρίνας, της Κατερίνας, της Γιάννας και της Αλίκης, οι οποίες είναι φίλες από τα παιδικά τους χρόνια.
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης
Παίζουν: Τζόυς Ευείδη,Μαρία Κατσανδρή,Χρύσα Σπηλιώτη,Μαίρη Σταυρακέλη
08:40 Με τα Παντελόνια Κάτω (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κωμική σειρά. Η κρίση δυνάμωσε και ο κόσμος έχει λαλήσει. Έτσι μερικοί άνθρωποι σαν κι εμάς, έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι έχασαν την οικογένεια τους, σε άλλους κόψανε τη σύνταξη και έτσι όλοι αυτοί αναγκάστηκαν να βρεθούν μόνιμοι κάτοικοι σε ένα κάμπινγκ, που η ζωή είναι πιο οικονομική.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης,Αριέττα Μουτούση,Πηνελόπη Πιτσούλη,Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,Μάριος Αθανασίου,Ιζαμπέλα Κογεβίνα,Φωτεινή Τσακίρη,Ρένος Χαραλαμπίδης,Κώστας Βουτσάς
09:30 Με Δύο Μαμάδες (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κωμική σειρά, παραγωγής 1999. Χρόνια πριν, η Ντόρα άφησε τη νεογέννητη κόρη της στην Κούλα, η οποία και τη μεγάλωσε. Χήρες πλέον τώρα και οι δύο μαμάδες, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Οι διαφορές, όμως, που υπάρχουν μεταξύ τους είναι πολλές.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μεταλληνός
Παίζουν: Νένα Μεντή,Χρύσα Ρώπα,Χαρά Κεφαλά,Ελένη Καστάνη,Χρήστος Νομικός,Γιώργος Κρητικός
10:00 Μάνα Είναι Μόνο Μία (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κωμική σειρά παραγωγής 1992-1994. Η Μαίρη είναι μια μοντέρνα γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών γύρω στα 20, που μοιράζεται τους καημούς και τις έγνοιες της με την φίλη της και την οικιακή βοηθό της.
Παίζουν: Μαίρη Χρονοπούλου,Ειρήνη Δογάνη,Λουκάς Ζήκος,Ναταλία Δραγούμη,Μαρία Κανελλοπούλου,Λίνα Τριανταφύλλου,Λιάνα Παρούση
11:10 Μια Στιγμή, Δυο Ζωές (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κοινωνική σειρά, παραγωγής 2007. Ο Ορέστης και ο Πέτρος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Σε ένα ειρωνικό παιχνίδι της μοίρας, οι δρόμοι των δύο νέων θα διασταυρωθούν και οι ζωές τους θα αλλάξουν ριζικά.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Παίζουν: Μιχάλης Μαρκάτης,Κάτια Νικολαΐδου,Αλεξάνδρα Παλαιολόγου,Ιωάννης Παπαζήσης,Δήμητρα Χατούπη,Πάνος Ρεντούμης,Αγγελική Καρυστινού
13:30 Κλεμμένα Όνειρα (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κοινωνική σειρά παραγωγής 2011-2014. Σε ένα ιδιωτικό κολέγιο νέοι φοιτητές με πάθος για τη ζωή, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του παρελθόντος και να ξεκινήσουν τη ζωή τους δυναμικά μέσα από συγκρούσεις, έρωτες και αβέβαιες σχέσεις. (ΤΠ)
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Παίζουν: Παναγιώτης Μπουγιούρης,Ελισάβετ Μουτάφη,Αθηνά Οικονομάκου,Λίλλη Τσεσματζόγλου,Ορφέας Παπαδόπουλος,Κωνσταντίνος Λάγκος
15:40 Λατρεμένοι μου Γείτονες (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κωμική σειρά παραγωγής 2007-2009. Μια λαϊκή, νεόπλουτη οικογένεια μετακομίζει δίπλα σε μια πλούσια οικογένεια της υψηλής κοινωνίας.
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Παίζουν: Κώστας Κόκλας,Άβα Γαλανοπούλου,Χρήστος Σιμαρδάνης,Ράνια Σχίζα,Γιώργος Κωνσταντής,Αριέττα Μουτούση,Θεοχάρης Ιωαννίδης,Δημήτρης Βλάχος
16:40 Σαββατογεννημένες (Ε) Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 32. Η παρεξήγηση ανάμεσα στη Μπία και τη Σούλα αποτελεί πια παρελθόν. Κι ενώ οδεύουμε προς τον γάμο της Μπίας με τν Γιώργο, η Καίτη αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Σάββα και να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Κροντηροπούλου
Παίζουν: Ελένη Ράντου,Κατιάνα Μπαλανίκα,Ράνια Σχίζα,Σάκης Μπουλάς,Γιώργος Καπουτζίδης,Αργύρης Αγγέλου
17:20 Σαββατογεννημένες Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 33. (τελευταίο). Oι ήρωες μπλέκονται σε ένα παιχνίδι με τον χρόνο για να βρουν και να εξαργυρώσουν το τυχερό δελτίο μέσα στην ημέρα. Αλλά και σε ένα παιχνίδι με την τύχη την καλή και την κακή, που τις περισσότερες φορές αποφασίζει ερήμην μας.
Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Κροντηροπούλου
Παίζουν: Ελένη Ράντου,Κατιάνα Μπαλανίκα,Ράνια Σχίζα,Σάκης Μπουλάς,Γιώργος Καπουτζίδης,Αργύρης Αγγέλου
18:00 Πενήντα-Πενήντα (Ε) Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 9. Ο Νικηφόρος πηγαίνοντας να ανοίξει το γραφείο του βρίσκεται μπροστά σε ένα εξαγριωμένο πλήθος που τον κυνηγά. Ζητάει άσυλο στο σπίτι της Ναταλίας αλλά 'τρώει πόρτα'. (ΤΠ)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης,Παύλος Χαϊκάλης,Σάκης Μπουλάς,Άβα Γαλανοπούλου,Βάνα Ραμπότα,Μαρία Ανδρούτσου,Άλκης Παναγιωτίδης,Βασίλης Θωμόπουλος
18:45 Πενήντα-Πενήντα (Ε) Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 10. Ο Νικηφόρος αρνείται να δεχτεί τη συγνώμη της Ελισάβετ και πηγαίνει να μείνει στον Μίμη. Η Ναταλία που έχει τύψεις, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του αλλά ο Νικηφόρος την αποφεύγει. (ΤΠ)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης,Παύλος Χαϊκάλης,Σάκης Μπουλάς,Άβα Γαλανοπούλου,Βάνα Ραμπότα,Μαρία Ανδρούτσου,Άλκης Παναγιωτίδης,Βασίλης Θωμόπουλος
19:30 Μαρία η Άσχημη (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κωμική σειρά παραγωγής 2007-2008. Η Μαρία είναι μια καλή, έξυπνη και μορφωμένη κοπέλα, της οποίας η εξωτερική εμφάνιση στέκεται εμπόδιο στην επαγγελματική της επιτυχία. Αδυνατώντας να βρει μια δουλειά αντάξια των προσόντων της, στρέφεται σε έναν οίκο μόδας για τη θέση της γραμματέως.
Σκηνοθεσία: Ζένια Χρυσανίδου,Θανάσης Τσαουσόπουλος,Ροδόλφος Ράλλης
Παίζουν: Αγγελική Δαλιάνη,Άνθιμος Ανανιάδης,Αντιγόνη Γλυκοφρύδη,Τάσος Κωστής,Άριελ Κωνσταντινίδη,Χρήστος Πλαΐνης,Ματθίλδη Μαγγίρα,Τζίνα Αλιμόνου
20:30 Η Ώρα η Καλή (Ε) Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 72. Ο ερχομός του Τέλη εμποδίζει τη Δανάη να πάει στο ραντεβού με τον Στέφανο. Η Δανάη, μην μπορώντας να επικοινωνήσει μαζί του και να τον ενημερώσει, αναγκάζεται να στείλει τη Ναυσικά, η οποία συναντάει τον Θόδωρο και πέφτει θύμα της γοητείας του.
Παίζουν: Πάνος Μιχαλόπουλος,Μπέσυ Μάλφα,Ζέτα Δούκα,Ρίκα Διαλυνά,Κάρμεν Ρουγγέρη,Θοδωρής Πετρόπουλος,Αλεξάνδρα Ούστα,Ζωή Ρηγοπούλου,Κώστας Κρομμύδας
21:20 Στο Παρά Πέντε (Ε) Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 15. Το βράδυ θα βρει τους πέντε να ακολουθούν κατά πόδας τον κακό φτάνοντας έξω από το σπίτι του. Ένας συνδυασμός θάρρους και θράσους θα τους οδηγήσει στο εσωτερικό της πολυκατοικίας όπου μοιραία θα κινδυνεύσουν.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Παίζουν: Σμαράγδα Καρύδη,Ελισάβετ Κωνσταντινίδου,Γιώργος Καπουτζίδης,Αργύρης Αγγέλου,Αγγελική Λάμπρη,Ειρήνη Κουμαριανού,Παύλος Ορκόπουλος,Ζέτα Μακρυπούλια,Ελένη Κρίτα
22:10 Είσαι το Ταίρι μου (Ε) Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 15. Σαββατοκύριακο στο χωριό του Γρηγόρη. Η Βίκυ, ο Λάζαρος και ο Μήτσος αναστατώνουν την ήσυχη ζωή της Μαρίκας και του Σταμάτη, των γονιών του Γρηγόρη, στην ωραία Άνω Περδικούλα!
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Παίζουν: Αλέκος Συσσοβίτης,Κατερίνα Λέχου,Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,Βίκυ Σταυροπούλου,Αλέξης Γεωργούλης
22:50 Δυο Μέρες Μόνο (Ε) Σειρές MEGA
Επεισόδιο: 15. Και μετά από την καταιγίδα η ηρεμία... Ώσπου η ξαφνική απόφαση της Σοφίας να παρατήσει τον Χρήστο και να ζητήσει από τον Άρη να μείνουν μαζί ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων. Παράλληλα, ο Σάββας εμπλέκεται σε μια νέα κρυφή σχέση.
Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης,Χρήστος Λούλης,Γιώργος Πυρπασόπουλος,Βίκυ Παπαδοπούλου,Σοφία Φαραζή,Αλεξία Καλτσίκη,Έλενα Παπαβασιλείου
23:50 Δικαίωση (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική δραματική σειρά παραγωγής 2014-2015. Μια ιστορία αγάπης που γεννιέται ανάμεσα σε δυο μικρά παιδιά στη Σύρο... Μια οικογενειακή βεντέτα μπαίνει ανάμεσά τους... Χρόνια μετά, μια νέα κοπέλα αναζητά τη δική της δικαίωση για τη ζωή που της έκλεψαν και τη μητέρα που την απαρνήθηκε.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Παίζουν: Αλέξανδρος Σταύρου,Νίκη Παλληκαράκη,Κάτια Νικολαΐδου,Κλέων Γρηγοριάδης,Άννα Μιχαήλου,Γιάννης Καρατζογιάννης,Βασίλης Μπισμπίκης
00:30 Στρατιώτες του Σύμπαντος 3: Επιχείρηση Διάσωσης (Starship Troopers 3: Marauder) Ταινίες MEGA
Ξένη ταινία. Επιστ. φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2008. Συμπαραγωγή ΗΠΑ, Ν. Αφρικής και Γερμανίας. Ο Τζόνι Ρίκο επιστρέφει στη δράση. Αυτή τη φορά οδηγεί την ομάδα του σε μια μυστική αποστολή διάσωσης των μελών του πληρώματος ενός σκάφους που έχουν εγκλωβιστεί σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη.
Σκηνοθεσία: Έντουαρτ Νουμέρ
Παίζουν: Κάσπερ Βαν Ντίεν,Τζολίν Μπλάλοκ,Στίβεν Χόγκαν,Αμάντα Ντόνοχοου
02:10 Justified Σειρές MEGA
Αστυνομική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2010-2013. Ένας ομοσπονδιακός αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει έναν έμπορο ναρκωτικών στο Μαϊάμι και μετατίθεται στον τόπο καταγωγής του, στο Κεντάκι. Εκεί βρίσκεται η πρώην γυναίκα του, παλιοί γνωστοί που τον θεωρούν ανεπιθύμητο, καθώς και ο πατέρας του.
Παίζουν: Τίμοθι Όλιφαντ,Νικ Σίαρσι,Γουάλτον Γκόγκινς,Τζοέλ Κάρτερ,Έρικα Τέιζελ,Ντέιβιντ Μενιέρ,Τζέικομπ Πιτς
03:00 Married... With Children - Παντρεμένοι με Παιδιά Σειρές MEGA
Αμερικανική κωμική σειρά παραγωγής 1987-1997. Οι Μπάντι είναι μια οικογένεια διαφορετική από τις άλλες. Ο Αλ είναι ένας μεσοαστός Αμερικανός πολίτης που εργάζεται ως πωλητής παπουτσιών, ενώ η γυναίκα του Πέγκι κάθεται σπίτι όλη μέρα. Τα δυο παιδιά τους είναι η 'σεξουαλική' Κέλι και ο ατίθασος Μπαντ.
Παίζουν: Εντ Ο'Νιλ,Κέιτι Σαγκάλ,Κριστίνα Απλγκέιτ,Ντέιβιντ Φοστίνο
03:20 Παλίρροια (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική δραματική σειρά, παραγωγής 1996. Η σχέση της Αλεξάνδρας και του Έκτορα γρήγορα μετατρέπεται σε ανεξέλεγκτο ερωτικό πάθος, ενώ η ζωή τους ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
Παίζουν: Στράτος Τζώρτζογλου,Νίκος Σεργιανόπουλος,Πάνος Μιχαλόπουλος,Λίλα Καφαντάρη,Αλεξανδριανή Σικελιανού
04:10 Βεντέτα (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική σειρά. Στην άγρια ομορφιά της Μάνης, πιασμένοι στα δίχτυα της εκδίκησης και του έρωτα θα βρεθούν ο Μάρκος, αδερφός του δολοφόνου, και η Χαρά, χήρα του θύματος.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Παίζουν: Γιάννης Φέρτης,Κοραλία Καράντη,Χάρης Εμμανουήλ,Κώστας Καζανάς
04:50 Φιλοδοξίες (Ε) Σειρές MEGA
Ελληνική κοινωνική σειρά παραγωγής 2002-2005. Η σειρά διαδραματίζεται στο επιτυχημένο περιοδικό μόδας Rouge, του οποίου εκδότης είναι ο Ερρίκος Βαρσάμης. Πρόκειται για ένα σήριαλ με συναίσθημα, πάθος, ίντριγκες, αστυνομική δράση και έντονη πλοκή.
Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος
Παίζουν: Γιάννης Βούρος,Λίλα Καφαντάρη,Χρήστος Τσάγκας,Ναταλία Λιονάκη,Ευδοκία Ρουμελιώτη,Μέμος Μπεγνής,Μάριος Ιορδάνου,Νίκη Παλληκαράκη,Τζίνα Αλιμόνου,Φίλιππος Σοφιανός
05:50 Βέρα στο Δεξί (Ε) Σειρές MEGA
Eλληνική κοινωνική σειρά παραγωγής 2004-2007. Η ζωή τεσσάρων γυναικών από το ξεκίνημα ως την ωριμότητα. Μια δικηγόρος, μια τραγουδίστρια, μια εκδότρια και μια γυναίκα που θυσίασε την καριέρα της για την καριέρα του άνδρα της.
Παίζουν: Κώστας Καζάκος,Κάτια Δανδουλάκη,Κωνσταντίνος Καζάκος,Παύλος Κοντογιαννίδης,Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος,Στάθης Κακαβάς,Μαριάννα Τουμασάτου
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας