Τάνια Τσανακλίδου-Tαμίλα Κουλίεβα: Το γκέι φιλί τους, σε νέα σειρά, θα γίνει viral
Στην πρώτη τους συνεργασία, οι δύο ηθοποιοί θα γίνουν σίγουρα viral με την τρυφερή σκηνή τους ως ζευγάρι στη νέα τηλεοπτική σειρά «Ζωή». Τα γκέι φιλιά στην τηλεόραση, ευτυχώς, δεν είναι πια ταμπού. Παρόλα αυτά, αποτελούν θέμα που απασχολεί το κοινό και συζητιέται έντονα στα social media, μέχρι μια μέρα να φτάσουμε ως κοινωνία να μην ανασηκώνουμε το […]
Στην πρώτη τους συνεργασία, οι δύο ηθοποιοί θα γίνουν σίγουρα viral με την τρυφερή σκηνή τους ως ζευγάρι στη νέα τηλεοπτική σειρά «Ζωή».
Τα γκέι φιλιά στην τηλεόραση, ευτυχώς, δεν είναι πια ταμπού. Παρόλα αυτά, αποτελούν θέμα που απασχολεί το κοινό και συζητιέται έντονα στα social media, μέχρι μια μέρα να φτάσουμε ως κοινωνία να μην ανασηκώνουμε το φρύδι με το θέμα και να το θεωρούμε κάτι απολύτως φυσιολογικό μιας και αυτό είναι: κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά και οι ρόλοι τους θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού υποδύονται ένα γκέι ζευγάρι.
Η εκπομπή «Breakfast@Star» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, σκηνή από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ζωή», στην οποία οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί. Το φιλί τους αναμένεται να γίνει viral.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Τάνια Τσανακλίδου και Ταμίλα Κουλίεβα υποδύονται ένα ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί τους. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν μέσα από την συμβολή της Μαρίας Καβογιάννη, οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του σίριαλ και στην επανένωση τους όταν τα ξαναβρίσκουν έρχεται η σκηνή με το φιλί στο στόμα.
«Οι δύο κυρίες αυτές δεν είχαν ξανά βρεθεί ποτέ, η πρώτη τους φορά που βρέθηκαν, η πρώτη φορά που μίλησαν, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, είναι σε αυτή σε αυτό το σίριαλ «Ζωή», που ξεκινάει 7 Απριλίου» είπε η ρεπόρτερ.
Δείτε το βίντεο
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442