Τι τρώγαμε πριν την γαλοπούλα;
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα φαγητά από όλη την Ελλάδα για να εμπνευστούμε για το γιορτινό μας τραπέζι και να τα απολαύσουμε όπως παλιά.
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα φαγητά από όλη την Ελλάδα για να εμπνευστούμε για το γιορτινό μας τραπέζι και να τα απολαύσουμε όπως παλιά.

Η μπαγκέτα είναι το σύμβολο της γαλλικής κουζίνας

Φρέσκα σαλατικά και μυρωδικά καλλιεργούνται 30 μέτρα κάτω από τους δρόμους του Λονδίνου.

Ενημερωθείτε για τον βιγκανισμό, δείτε πώς μπορείτε να υποκαταστήσετε τα ζωικά προϊόντα, απολαύστε οικολογικά καλλυντικά και ρούχα, ακόμα και μαθήματα γιόγκα.

Γιορτινές βραδιές τον καιρό του πληθωρισμού
Τα... συμπτώματα που θα εμφανιστούν και τα υποκατάστατα που μπορείτε να απολαύσετε.
Φτιάξτε το σαν επαγγελματίας pastry chef και κερδίστε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους
Το φουά γκρα είναι λιπαρό γαστρονομικό έδεσμα από το συκώτι χήνας ή πάπιας και αποτελούσε βασική διατροφική συνήθεια της βασιλικής οικογένειας.
Έργα τέχνης, live performances -από όπερα μέχρι σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο - και multi culture food pairing, είναι μερικά από όσα πρόκειται να δούμε την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, στο 2ο κατά σειρά Σymposio
Δύο χειμωνιάτικες συνταγές για απολαυστική σπανακόπιτα και γευστικότατο ρολό κιμά με την ευκολία του airfryer.
Επιλέχθηκε μεταξύ 4.434 τυριών από 42 χώρες.
Η μπύρα χωρίς αλκοόλ είναι εδώ και πολύ καιρό κάτι το συνηθισμένο. Κρασί χωρίς αλκοόλ όμως όχι. Σιγά-σιγά κατακτά έδαφος, αν και είναι αρκετά πιο ακριβό.
Εύκολη συνταγή για πικάντικη καρμπονάρα με ντομάτα
Λαμβάνοντας το Χρυσό Μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου, τοποθετήθηκε στο top 3 των κρασιών
Αγαπημένο όσπριο, δημοφιλές πιάτο της ελληνικής κουζίνας με σημαντική διατροφική αξία.
«Η Ελλάδα αγκαλιάζει γεύσεις της τουρκικής κουζίνας»
Ποια είναι η ιδανική ώρα για να τη απολαμβάνουμε και πόσα κομμάτια είναι αρκετά;
Πιθανότατα να καταναλώνετε κάποια μορφή καφεΐνης όσο το διαβάζετε αυτό...
Η πορεία της σοκολάτας από «αμβρωσία» στα ράφια των σούπερ μάρκετ
Τα λαχταριστά και αγαπημένα μακαρόνια έχουν μεγάλη ιστορία και μάλιστα από την αρχαιότητα. Πολλοί λαοί διεκδίκησαν την «πρωτιά», ωστόσο στην Αρχαία Ελλάδα φαίνεται να αποτελούσαν βασική διατροφική επιλογή και λιχουδιά.
Πλούσιες γεύσεις από την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του 19ου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οινολογίας της CEUCO.
Συνταγή για να απογειώσετε τις πένες σας
Φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα λαχταριστή στραπατσάδα ή καγιανά
Τι πρέπει να αλλάξουμε;
Αυτό που συμβαίνει στο ανανεωμένο και φρέσκο εστιατόριο του Μουσείου, είναι η νέα συνεργασία με το Αρχείο Ακριθάκη που φέρνει στην Αθήνα της δεκαετίας του 2020 το Βερολίνο των δεκαετιών του 1970, του ’80 και του ’90, το Βερολίνο της Φώφης Ακριθάκη, μέσα από έργα τέχνης και ντοκουμέντα. Ζωντανεύει την ατμόσφαιρα του περίφημου εστιατορίου που παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, από το 1977 έως το 1995, το στέκι, ο τόπος συναναστροφής, το κορυφαίο εστιατόριο του Βερολίνου.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442