Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Φιν Τζόουνς του Game of Thrones θα παίξει τον Iron Fist

Ο Φιν Τζόουνς του Game of Thrones θα παίξει τον Iron Fist

Ο Φιν Τζόουνς αφήνει την πανοπλία του και από ιππότης των Ταϊρέλ, γίνεται υπερήρωας. Ο 27χρονος βρετανός ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από την δημοφιλή σειρά Game of Thrones, ως Σερ Λόρας Ταϊρέλ, θα πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Netflix, Iron Fist. Ο Iron Fist, αποτελεί την τέταρτη σειρά υπερηρώων της Marvel σε συνεργασία με […]

Ο Φιν Τζόουνς αφήνει την πανοπλία του και από ιππότης των Ταϊρέλ, γίνεται υπερήρωας.

Ο 27χρονος βρετανός ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από την δημοφιλή σειρά Game of Thrones, ως Σερ Λόρας Ταϊρέλ, θα πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Netflix, Iron Fist.

Ο Iron Fist, αποτελεί την τέταρτη σειρά υπερηρώων της Marvel σε συνεργασία με την αμερικανική υπηρεσία live streaming, μετά τον Daredevil, την Jessica Jones, αλλά και τον Luke Cage. Την παραγωγή θα αναλάβει ο Σκοτ Μπακ του Dexter και Six Feet Under, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι συντελεστές.

Η νέα σειρά λαμβάνει χώρα στην Νέα Υόρκη, όπου εμφανίζονται ήδη και οι υπόλοιποι ήρωες της Marvel.

Ο Ντάνιελ Ραντ, όταν ήταν εννέα ετών ταξίδεψε με την οικογένεια του στην χαμένη πόλη K’un-L’un, όπου οι δικοί του θα βρουν τραγικό θάνατο. Ο ίδιος θα μεγαλώσει εκεί και θα μάθει πολεμικές τέχνες, κατακτώντας την μυστική δύναμη της Σιδηράς Γροθιάς. Όταν ενηλικιωθεί επιστρέφει στην Νέα Υόρκη και αναλαμβάνει καθήκοντα υπερήρωα. Ως Iron Fist πια πολεμάει ενάντια στο έγκλημα με την εντυπωσιακή Κουνγκ Φου επιδεξιότητά του και την απίστευτη δύναμη της φλογερής σιδερένιας γροθιάς.

Ο Ντάνιελ Ραντ έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως Iron Fist, στα κόμικς της Marvel, τον Μάιο του 1974 στο 15ο τεύχος του Marvel Premiere. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Ρόι Τόμας και Γκιλ Κέιν. Στο παρελθόν ο Iron Fist έχει εμφανιστεί στις σειρές κινουμένων σχεδίων Super Hero Squad Show, The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes, Ultimate Spider-Man και Lego Marvel Super Heroes: Maximum Overload ενώ στα σκαριά υπήρχε live action κινηματογραφική μεταφορά.

Η Marvel, μετά την κυκλοφορία της τέταρτης σειράς, σχεδιάζει να συγκεντρώσει και τους τέσσερις υπερήρωές της σε μια μίνι σειρά με τον τίτλο The Defenders.

entertainment.in.gr

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024