Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Fury

Fury

«Σκληρή πολεμική ταινία», «ωμό και ιδιοφυές πολεμικό έπος», «παραδοσιακή ταινία διμοιρίας», «απλώς εκπληκτικό δημιούργημα». Είναι οι φράσεις με τις οποίες ο διεθνής Τύπος σχολιάζει τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Αγιέρ, με τους Μπραντ Πιτ και Σάια Λαμπέφ, να υποδύονται τους βασικούς και πολύ… λασπωμένους ήρωες. Κερδίστε διπλές προκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, την Τρίτη […]

«Σκληρή πολεμική ταινία», «ωμό και ιδιοφυές πολεμικό έπος», «παραδοσιακή ταινία διμοιρίας», «απλώς εκπληκτικό δημιούργημα». Είναι οι φράσεις με τις οποίες ο διεθνής Τύπος σχολιάζει τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Αγιέρ, με τους Μπραντ Πιτ και Σάια Λαμπέφ, να υποδύονται τους βασικούς και πολύ… λασπωμένους ήρωες.


Κερδίστε διπλές προκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στα Village Cinemas @ The Mall Athens, ώρα έναρξης 20:30, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας ΕΔΩ.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε

Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy (Brad Pitt) ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα.
Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό, για να δώσει την τελευταία της μάχη στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.

Δείτε εδώ αποκλειστικό film clip από την ταινία

Trivia/Fun facts

  • Τα γυρίσματα του Fury διήρκεσαν πάνω από 12 εβδομάδες και πραγματοποιήθηκαν στην Αγγλία.
  • Οι Kevin Vance και David, σύμβουλοι της ταινίας σε στρατιωτικά και στρατηγικά θέματα, δημιούργησαν ένα μίνι στρατόπεδο, όπου εκπαιδεύτηκαν οι πέντε πρωταγωνιστές της ταινίας.
  • Κάποιες από τις βασικές συνθήκες που αντιμετώπιζαν οι στρατιώτες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ήταν η βροχή, η λάσπη, ο δυνατός αέρας και η έλλειψη ύπνου.
  • Ο Ian Sandford, βετεράνος του βρετανικού στρατού, ήταν ο σύμβουλος της ταινίας αναφορικά με το γερμανικό στρατό και τις τακτικές του.
  • Ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας, Roman Vasyanov, αναφέρει ότι εμπνεύστηκε από το στιλ και την αισθητική του διάσημου φωτογράφου πολέμου Robert Capa.
  • Εκτενής έρευνα έγινε για τις στολές και τα ρούχα των στρατιωτών. Οι γερμανοί χρησιμοποιούσαν καλλιτέχνες, για να ζωγραφίσουν νέα και πιο ακριβή σχέδια για καμουφλάζ. Έτσι, μέχρι το τέλος του πολέμου είχαν δημιουργηθεί τουλάχιστον 35 διαφορετικά σχέδια.
  • Ο υπεύθυνος Make-Up Alessandro Bertolazzi αναφέρει ότι, για να πετύχει το look των ηθοποιών, είχε αναφορές από καλλιτέχνες, όπως οι Oskar Kokoschka, Francis Bacon, and Egon Shiele.
  • Υπεύθυνος για τη μουσική της ταινίας είναι ο Steven Price, ο οποίος κέρδισε πρόσφατα το Oscar® για τη δουλειά του στο Gravity.

Από 20 Νοεμβρίου 2014 στους κινηματογράφους σε διανομή Feelgood

Μπραντ Πιτ
Ηθοποιός:Σάια ΛαΜπεφ
Ηθοποιός:Λόγκαν Λέρμαν
Ηθοποιός:Τζον Μπέρνταλ
Ηθοποιός:Μάικλ Πένια
Ντέιβιντ Αγιέρ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024