Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης Η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά παρουσιάζει την παράσταση «Ερωτόκριτος» για μικρά και μεγάλα παιδιά βασισμένη στο αριστούργημα του Βιτσένζου Κορνάρου, στη σκηνή του θεάτρου Κάππα (Κυψέλης 2) από 19 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί έως την Κυριακή των Βαΐων (2015). Η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά παρουσιάζει την παράσταση […]
Η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά παρουσιάζει την παράσταση «Ερωτόκριτος» για μικρά και μεγάλα παιδιά βασισμένη στο αριστούργημα του Βιτσένζου Κορνάρου, στη σκηνή του θεάτρου Κάππα (Κυψέλης 2) από 19 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί έως την Κυριακή των Βαΐων (2015).
Η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά παρουσιάζει την παράσταση «Ερωτόκριτος» για μικρά και μεγάλα παιδιά βασισμένη στο αριστούργημα του Βιτσένζου Κορνάρου, στη σκηνή του θεάτρου Κάππα (Κυψέλης 2) από 19 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί έως την Κυριακή των Βαΐων (2015).
Κάντε κλικ εδώ και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου2015 στις 11.30 το πρωί. (Ισχύουν για 1 παιδί και τον ενήλικα συνοδό του και δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία). Απαραίτητη η επιβεβαίωση των θέσεων στα τηλ: 2107777104 και 2107777124. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου το μεσημέρι και θα ενημερωθούν μέσω email από το in.gr.
Επτά χρόνια μετά το πρώτο επιτυχημένο ανέβασμά του, το αριστούργημα της κρητικής λογοτεχνίας, που αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας έως τις μέρες μας, ανεβαίνει με νέα σκηνοθετική και εικαστική ματιά και επιρροές από τον Ελ Γκρέκο και άλλους κορυφαίους δημιουργούς.
Το πιο τρυφερό παραμύθι για την αγάπη ζωντανεύει με σκιές, κούκλες και ηθοποιούς σε μια παράσταση, όπου το σαντούρι της Αρετής Κετιμέ συναντά τη λύρα το λαούτο, τη μαντούρα, το νταούλι, το μαντολίνο, την κιθάρα, το βιολί, το ούτι και τη βιολόλυρα. Με φόντο ένα ευρηματικό σκηνικό, τραγούδια και ζωντανή παραδοσιακή μουσική, υπέροχα κοστούμια, μάσκες, αλλά και video προβολές, μικροί και μεγάλοι θεατές θα συγκινηθούν και θα διασκεδάσουν σε μια μεγάλη παραγωγή, όπου το παραδοσιακό στοιχείο συναντά την σύγχρονη αισθητική.
Παίζουν οι: Αρετή Κετιμέ, Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Έκτορας Κυριάκου, Ιωάννα Μυλωνά, Φάνης Παυλόπουλος, Χρήστος Σύγγελος, Νίκος Τουρνάκης, Νικόλας Φραγκιουδάκης. Στο ρόλο του συγγραφέα ακούγεται η φωνή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.
Πρώτη Παράσταση: Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 Τελευταία Παράσταση: Κυριακή 5 Απριλίου 2015 Έκτακτες παραστάσεις: Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 11.30 π.μ και Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015 11.30 π.μ
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων Κάθε Κυριακή, στις 11:30 το πρωί Ειδικές παραστάσεις για σχολεία, καθημερινά στις 10:30 το πρωί Διάρκεια παράστασης: 80’ (με διάλλειμα) Τιμή εισιτηρίου: 12€ (Γενική Είσοδος) 8€ (παιδικό, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι με την επίδειξη κάρτας) 6€ (ομαδικό)