Γιώργος Τσαλίκης : Πώς πέρασε από δίπλα του… ξώφαλτσα ο κοροναϊός
Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είπε ότι το δικό του τεστ για τον κοροναϊό βγήκε αρνητικό
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής και παραγωγός του J2US ανακοίνωσε μέσω των social media ότι υπήρξαν κρούσματα κοροναϊού ανάμεσα στους συντελεστές και γι’αυτό τον λόγο, το ζωντανό πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββάτου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είπε ότι το δικό του τεστ για τον κοροναϊό βγήκε αρνητικό.
Μάλιστα τη… γλύτωσε παρόλο που μοιράζεται το ίδιο καμαρίνι με τον θετικό στον ιό Τρύφωνα Σαμαρά. Επίσης την περασμένη Δευτέρα είχε συνεργασία στην πρόβα με κοπέλα της παραγωγής που κι αυτή ήταν θετική, ενώ παράλληλα τραγουδούσε cheek to cheek ένα slow κομμάτι με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, που το τεστ της βγήκε θετικό. «Ο κορωνοϊός πέρασε ξώφαλτσα», είπε ο Τσαλίκης.
Ενώ προσέθεσε πως δεν είναι σε καραντίνα από τη στιγμή που είναι αρνητικός.
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442