Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Πετράκος : Πάρτι στο Τwitter για τη έρευνά του για τον κοροναϊό

Γρηγόρης Πετράκος : Πάρτι στο Τwitter για τη έρευνά του για τον κοροναϊό

Με ένα βίντεο όπου παραθέτει στοιχεία της... έρευνάς του για τον κοροναϊό ο τραγουδιστής και «επιστήμονας», πλέον, Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητεί την πανδημία καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα.

Με ένα βίντεο όπου παραθέτει στοιχεία της… έρευνάς του για τον κοροναϊό ο τραγουδιστής και «επιστήμονας», πλέον, Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητεί την πανδημία καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα.

Και ενώ η ανθρωπότητα βιώνει τραγικές καταστάσεις με  εκατόμβες θυμάτων, χώρες σε καραντίνα και ένα παγκόσμιο υγειονομικό σύστημα να δοκιμάζεται πάνω από δέκα μήνες, ο «ερευνητής» Πετράκος ενίσταται στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τονίσει πως αν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα.

Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας» .

Η «έρευνα» του τραγουδοποιού όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter οι οποίοι για άλλη μία φορά έδωσαν ρεσιτάλ με τα καυστικά και χιουμοριστικά σχόλιά τους.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024