
Το συγκινητικό «αντίο» του Λυκογιάννη στην Μπολόνια (pic)
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης αποχωρεί από την Μπολόνια, μετά από τέσσερα χρόνια στον ιταλικό σύλλογο.
Μετά από τέσσερα χρόνια, όπου αγωνιζόταν στην Μπολόνια, ο Μπάμπης Λυκογιάννης αποχωρεί από το σύλλογο.
Ο Έλληνας αριστερός μπακ, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χαρακτήρισε την Μπολόνια δεύτερο σπίτι του και ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια στήριξη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λυκογιάννης:
«Μετά από τέσσερα χρόνια, ήρθε η ώρα των αποχαιρετισμών. Δεν είναι εύκολο να γράφω αυτά τα λόγια. Από την πρώτη μέρα που φόρεσα αυτή τη φανέλα, προσπάθησα να την τιμήσω με τη μέγιστη δέσμευση, ιδρώτα και σεβασμό. Ζήσαμε έντονα χρόνια, γεμάτα μάχες στο γήπεδο, αλλά και τεράστιες χαρές, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας που επέστρεψε στην Μπολόνια μετά από περισσότερα από 50 χρόνια.
Η βραδιά στη Ρώμη θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου. Τα συναισθήματα που ένιωσα είναι απερίγραπτα: το να σας βλέπω να γιορτάζετε μαζί μας ήταν μαγικό. Εξίσου μαγικές ήταν και οι προκρίσεις στο Champions League και στο Europa League. Όπως σε κάθε πορεία, υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, στις οποίες, όμως, η φωνή των οπαδών δεν με έκανε ποτέ να νιώσω μόνος.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, ο οποίος δεν άφησε ποτέ εμένα και τους συμπαίκτες μου να στερηθούμε τίποτα. Τον σύλλογο, τους προπονητές, το τεχνικό προσωπικό, τους υπεύθυνους αποθηκών και όλους όσους εργάζονται στη Μπολόνια.
Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μοιράστηκα μοναδικές στιγμές. Αλλά η μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη πηγαίνει σε εσάς, τους οπαδούς, που μας ακολουθήσατε παντού και ήσασταν πάντα ο δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο. Μου δείξατε και αποδείξατε πάντα μια άνευ όρων αγάπη σε κάθε αγώνα και σε κάθε στιγμή εκτός γηπέδου. Η Μπολόνια θα παραμείνει για πάντα το δεύτερο σπίτι μου: οι δρόμοι του ποδοσφαίρου μερικές φορές οδηγούν σε νέες προκλήσεις, αλλά ο δεσμός που δημιουργήθηκε με αυτή την πόλη και με αυτούς τους ανθρώπους ξεπερνά τα όρια του γηπέδου.
Θα σας θυμάμαι πάντα με υπερηφάνεια. Ευχαριστώ για αυτά τα αξέχαστα χρόνια. Εύχομαι σε όλους το καλύτερο για το μέλλον.
Πάμε, Μπολόνια! Με αγάπη, ο δικός σας LUPO».
Η ανάρτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη:
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών
- ΕΛΑΣ: Πολιτικός εμπαιγμός Μητσοτάκη στο ΟΑΚΑ – Με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν κρύβονται τα ερείπια της εγκατάλειψης
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 76χρονος που κολυμπούσε στην Επανομή
- Goldman: Πάνω από τα 120 δολάρια το βαρέλι αν συνεχιστούν οι διαταραχές στο Ορμούζ
- Η Aston Martin αλλάζει το μοντέλο των χορηγιών στη Formula 1
- Κυψέλη: Θρίλερ δίχως τέλος με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στην υπόθεση

