Κονγκό – Ουζμπεκιστάν: Οι ενδεκάδες για τη μεταξύ τους αναμέτρηση
Οι αρχικές συνθέσεις για το Κονγκό και το Ουζμπεκιστάν που θα παίξουν στις 02:30 για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 11ου ομίλου του Μουντιάλ 2026.
Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στον 11ο όμιλο του Μουντιάλ 2026για Κονγκό και Ουζμπεκιστάν, με τις συνθέσεις των δύο ομάδων να γίνονται γνωστές από τους δύο προπονητές για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα των Αφρικανών είναι ο Τσιπένγκα στα αριστερά της επίθεσης, ενώ βασικός είναι ο μέσος του Ατρόμητου, Σάμουελ Μουτουσαμί, ενώ στην κορυφή βρίσκονται οι Γουίσα και Μπακαμπού. Για τους Ασιάτες, ο Νεμάτοφ παραμένει κάτω από τα δοκάρια, ο Σομουρόντοφ είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Φαϊζουλάεφ παίρνει θέσει πίσω του στον άξονα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών