Ξένα ΜΜΕ: «Οι απαιτήσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ για νέο συμβόλαιο»
Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την επέκταση του συμβολαίου του Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ιδού τι αναφέρουν ξένα ΜΜΕ για τις απαιτήσεις του 30χρονου ομογενούς γκαρντ.
Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, χωρίς καμία αμφιβολία, πραγματοποίησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον ομογενή γκαρντ να αποδεικνύεται ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ολυμπιακού και να βοηθάει τα μέγιστα την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Ντόρσεϊ θέλει να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε πέρσι με νέο συμβόλαιο, το οποίο θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και μετά το 2027, όταν λήγει η συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο πλευρές πριν από δύο καλοκαίρια.
Το νέο συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι φυσικά ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να είναι συνεχόμενα. Ο Ντάριο Σκέρλετιτς πρόσφατα ανέφερε στο Sportando ότι ο ομογενής γκαρντ για να υπογράψει επέκταση με τους Πειραιώτες θέλει μία γερή αύξηση στις απολαβές του, ενώ ο Ματέο Αντρεάνι τόνισε ότι οι δύο πλευρές συζητούν για νέο συμβόλαιο με καθαρές απολαβές 2.3 εκατ. ευρώ, οι οποίες μαζί με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 2.7 εκατ. ευρώ ετησίως.
Σήμερα, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει 3.5 εκατ. ευρώ, για να επεκτείνει το συμβόλαιό του πέρα από το καλοκαίρι του 2027. Ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσό από αυτό που είχε αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, αλλά και πολύ μεγαλύτερο από το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο φέτος του απέφερε 1.4 εκατ. ευρώ.
Κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι πραγματικά οι απαιτήσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός και η διοίκησή του θέλει να επιβραβεύσει τον ομογενή γκαρντ με νέο συμβόλαιο, με σαφώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με αυτό που έχει τώρα.
Τι θα συμβεί, θα φανεί στο μέλλον, με το φετινό καλοκαίρι να είναι «καυτό» για τον 30χρονο, ο οποίος είχε φέτος 15.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 25:10 σε 43 αγώνες της Euroleague.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442