
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χανίων – Επιβάτης έκανε φασαρία σε πτήση από Γλασκώβη προς Ουγκάντα
Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, αστυνομικοί του αεροδρομίου στα Χανιά συνέλαβαν τον επιβάτη ο οποίος συνέχιζε να αντιστέκεται σθεναρά.
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (29/05) αεροπλάνο της easy jet λόγω απείθαρχου επιβάτη.
Αναλυτικότερα, το αεροπλάνο, το οποίο είχε απογειωθεί από την Γλασκώβη με προορισμό την Ουγκάντα, προσγειώθηκε στις 17.30 εκτάκτως στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» καθώς ένας επιβάτης έκανε φασαρία και δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του πληρώματος.
Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, αστυνομικοί του αεροδρομίου συνέλαβαν τον επιβάτη ο οποίος συνέχιζε να αντιστέκεται σθεναρά. Μετά την περιπέτεια στον αέρα και μόλις ο επιβάτης απομακρύνθηκε, το αεροπλάνο συνέχισε κανονικά την πτήση του.
- Κουτσούμπας: Κρίσιμο για τον λαό να απαλλαγεί από την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και των διαχειριστών
- Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών
- Η Άρσεναλ κυνηγά την… αθανασία
- Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Ένα ακόμη παιδί «απαρνείται» το επώνυμο του πατέρα
- Λούλα εναντίον ΗΠΑ: Η Βραζιλία δεν είναι μια «σκάρτη δημοκρατία»
- Ανεπανάληπτο τρολάρισμα της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα για τα «fake news» με τον Χούλιαν Αλβαρες (pics)



