
Μαρτίνεθ: «Περήφανος που είμαι σε μια μεγάλη διοργάνωση»
Όσα δήλωσαν Πέδρο Μαρτίνεθ και Ζαν Μοντέρο στη συνέντευξη Τύπου του Final-4 της Euroleague.
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου του Euroleague Final Four 2026 σημείωσε πως η αυτοπεποίθηση δεν έρχεται μόνο από τη νίκη ή την ήττα σε ένα παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνεθ:
«Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που κερδίζεται μόνο με το να κερδίζεις ή να χάνεις. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να προέρχεται από την καθημερινή μας δουλειά, από την ταυτότητα της ομάδας και από την πίστη μας σε αυτή τη δουλειά».
Για το γεγονός πως θα είναι ένας από τους γηραιότερους που θα έχουν κατακτήσει την Euroleague, αν τα καταφέρει: «Είμαι νεότερος από τον Σέρχιο, περίπου 3 μήνες. Είμαστε φίλοι και έχουμε εξαιρετική σχέση. Λένε ότι είμαι δύσκολος με τους άλλους προπονητές, αλλά δεν είναι αλήθεια. Είμαι περήφανος που είμαι σε μια μεγάλη διοργάνωση και ελπίζω να το κάνω και στο μέλλον».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζαν Μοντέρο:
Ο Ζαν Μοντέρο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Euroleague, όπου η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό (22/5, 21:00).
«Μερικές φορές οι παίκτες σκέφτονται τις καταστάσεις πολύ. Δεν νιώθω πίεση, απλά παίζω και προσπαθώ να το διασκεδάσω».
Οι σκέψεις του ενόψει του Final Four:
«Στο Final Four πρέπει να ξεχνάς τι έκανες στη regular season ή στα play offs».
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ


