Διαφωνεί με τη γραμμή της ΝΔ για Ανδρουλάκη ο Κατσανιώτης: «Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο»
Δεύτερη φορά που ο Ανδρέας Κατσανιώτης παίρνει αποστάσεις από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις πρακτικές Μαξίμου, μετά την ανοιχτή επιστολή που συνυπέγραψε με άλλους τέσσερις βουλευτές για το επιτελικό κράτος
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πήρε ξεκάθαρες αποστάσεις από την κυβερνητική γραμμή για το ακίνητο που ενοικιάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στο δημόσιο.
«Oι αντιπαραθέσεις μας πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο και να αφορούν πολιτικές», τόνισε ο κ. Κατσανιώτης, διαφοροποιούμενος από δηλώσεις όπως αυτές που έκαναν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
«Έδωσε εξηγήσεις, εγώ αυτό είδα. Υπάρχουν πράγματα που λέει η κυβέρνηση και ο κ. Ανδρουλάκης απαντάει. Θεωρώ ότι οι αντιπαραθέσεις μας πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο και να αφορούν πολιτικές», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης για το ακίνητο Ανδρουλάκη:
Αδειάζει ο @katsaniotis τον @AdonisGeorgiadi και την @omadaalithias για το συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης Ανδρουλάκη.
Διαλύονται με κρότο…#ΝΔ_εγκληματική_οργάνωση pic.twitter.com/uoe8AMIMeC
— Δημοκρατική Παράταξη (@SDParty1974) May 14, 2026
Δεύτερη φορά που παίρνει αποστάσεις από τη ΝΔ
Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Ανδρέας Κατσανιώτης ήταν ανάμεσα στους πέντε βουλευτές της ΝΔ που έκαναν δημόσια παρέμβαση για το ζήτημα του επιτελικού κράτους, δημοσιεύοντας ανοιχτή επιστολή στα «ΝΕΑ».
Εκτός από τον Ανδρέα Κατσανιώτη, την επιστολή συνυπέγραφαν οι: Αθανάσιος Ζεμπίλης, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Γιάννης Οικονόμου και Ιωάννης Παππάς.
Οι πέντε βουλευτές είχαν βάλει στο στόχαστρο το μοντέλο διακυβέρνησης και τη λειτουργία του επιτελικού κράτους, στον απόηχο του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών.
Οι αιχμές άγγιζαν και τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, ο οποίος έχει ταυτιστεί με την αρχιτεκτονική και τη λειτουργία του επιτελικού κράτους.
- Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας άνδρας που παρουσιαζόταν ως συνεργάτης της Lady Gaga
- Eurovision 2026: Akylas, θεωρία συνωμοσίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και η «κατάρα» της 6ης θέσης
- Ρόδος: Σύλληψη ζευγαριού για μπαράζ κλοπών και απόπειρες διαρρήξεων
- 10 Χρόνια Spotawheel : «Ένα βήμα μπροστά, αλλά πάντα δίπλα σου»
- Ηλιούπολη: Παρέμβαση Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τη δημοσιοποίηση σημειωμάτων που αποδίδονται στις 17χρονες
- Ισραηλινά ΜΜΕ: «Θα παραιτηθεί ο Αταμάν όπως υποσχέθηκε;»
- Ιαπωνία: Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το Τοχόκου
- Μισθοί: Ευρώπη δύο ταχυτήτων – Χαμηλά στην κατάταξη η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442