
Λάτσιο – Ίντερ 0-2: Οι νερατζούρι «καθάρισαν» το Κύπελλο από το πρώτο ημίχρονο και έκαναν το νταμπλ
H Ίντερ μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο Ιταλίας καθώς νίκησε την Λάτσιο στον τελικό και απέδειξε για ακόμη μία φορά την κυριαρχία της καθώς έχει πάρει και το πρωτάθλημα
Με… ονειρικό τρόπο πάει να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για την Ίντερ, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λάτσιο με 2-0 στον τελικό του Coppa Italia, κατακτώντας έτσι το δέκατο Κύπελλο της ιστορίας της, συνδυάζοντάς το με το πρωτάθλημα που κατέκτησε πριν λίγο καιρό.
Η ομάδα του Κρίστιαν Κίβου δεν άφησε περιθώρια στους… πρωτευουσιάνους, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο, η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της για να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη της.
Ο Μάρκους Τουράμ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό της συνάντησης, κάνοντας το 1-0 για τους «νερατζούρι», οι οποίοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 38′ ο αρχηγός, Λαουτάρο Μαρτίνεζ έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, και μαζί έγραψε το τελικό 2-0.
ΛΑΤΣΙΟ: Μότα, Μάρουσιτς, Γκίλα, Ρομανιόλι, Ταβάρες, Μπάσιτς, Πάτριτς, Τέιλορ, Ίσακσεν, Ζακάνι, Νόσλιν
ΙΝΤΕΡ: Μαρτίνεθ, Μπίσεκ, Ακάντζι, Μπαστόνι, Ντούμφρις, Μπαρέλα, Ζιελίνσκι, Σούτσιτς, Ντιμάρκο, Τουράμ, Μαρτίνες
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



