Ποια πυρομαχικά ΗΠΑ και Ισραήλ είναι σε έλλειψη – Νέο τελεσίγραφο Τραμπ – Μαύροι καπνοί πάνω από την Τεχεράνη
Ο Τραμπ απειλεί να ανατινάξει ιρανικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και γέφυρες την Τρίτη, αν δεν ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ - Επιθέσεις στο Ιράν - Η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις στο Ισραήλ και χώρες του Κόλπου
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε εκ νέου ότι θα εξαπολύσει την κόλαση στο Ιράν, προαναγγέλλοντας πλήγματα σε γέφυρες και σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας την Τρίτη αν δεν ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ. Νωρίτερα Ιρανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι θα ανοίξουν «οι πύλες της κολάσεως» για τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, αν συνεχιστούν τα πλήγματα σε υποδομές.
Η Τεχεράνη δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα σε ενεργειακό στόχο (πιθανότατα πετρέλαιο) λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα ο χώρος κοντά στην κεντρική πλατεία της Τεχεράνης στον Πύργο Αζαντί να γεμίσει με πυκνό μαύρο καπνό.
Οι IDF συνεχίζουν να εξαπολύουν πλήγματα στο Ιράν με την Τεχεράνη να απαντά με ομοβροντία πυραυλικών επιθέσεων στο Ισραήλ και χώρες του Κόλπου. Σοβαρό πλήγμα σε επταώροφη πολυκατοικία στη Χάιφα.
Δείτε live

Όλες οι εξελίξεις στο in
- Η θεωρία για την υπερπροσφορά στην αγορά πετρελαίου μόλις κατέρρευσε
- «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ένα «έξυπνο» δαχτυλίδι που συνδέεται με το… Χόλιγουντ
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Ιράν: Η επίθεση της Ουκρανίας σε ιρανικό πλοίο «δεν θα μείνει αναπάντητη», προειδοποιεί ο Αραγτσί
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο – Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τα κινητά τηλέφωνα
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)





