Ανάβουν… φωτιές από την Ιταλία, καθώς ρεπόρτερ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Τζάρεντ Ρόντεν, που κάνει θραύση με τη φανέλα της Παρί τη φετινή σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ρόντεν έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τους Ερυθρόλευκους, καθώς διάφορα ρεπορτάζ «μιλούν» για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών σχετικά με τον παίκτη -αποκάλυψη της φετινής Euroleague.
Το ρεπορτάζ για τον Ρόντεν
💣🚨Olympiacos BC made an offer to Jared Rhoden, sources told me and @matty_vanpersie
Το ρεπορτάζ του Ιταλού αθλητικογράφου Ανδρέα Καλτσόνι, αναφέρει ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, υπάρχουν κι άλλες ομάδες της Euroleague που διεκδικούν τον παίκτη και θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.
Τα εκπληκτικά ποσοστά του Ρόντεν τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Παρί και το απίθανο 43% στο τρίποντο
Το 43% στο τρίποντο λέει ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας. Φοβερή συνέπεια στο μακρινό σουτ, ενώ στην πλειοψηφία των αγώνων του ο Ρόντεν μετράει διψήφιους πόντους. 11.9 ο μέσος όρος του μέχρι στιγμής. Με 8.9 PIR, 2.9 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 1.1 κλεψίματα, 0.5 μπλοκ και μία συνεπή πορεία σε όλη τη σεζόν. Μεγάλο του «όπλο» προφανώς η ευστοχία του από μακριά, με τον Ρόντεν να αποτελεί έναν από τους καλύτερους σουτέρ τριών πόντων τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.
Αδιαμφισβήτητα, ο Ρόντεν είναι ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν τις ομάδες ενόψει του καλοκαιριού, καθώς μετά τη θητεία του στο NBA, κατάφερε να δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague και αν οι Πειραιώτες πραγματοποιήσουν τέτοια κίνηση, τότε θα έχουν προσθέσει ένα… πολυβόλο από τα 6.75 που θα «εκτοξεύσει» το επίπεδο της περιφέρειάς τους!
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Τζενάρο Γκατούζο ευχαρίστησε όλους τους Ιταλούς για την στήριξή τους και δήλωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα» με πόνο στην καρδιά.
Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή του Άλισον στην αγωνιστική δράση θα αργήσει, χάνοντας τόσο τα ματς με την Παρί για τους «8» του Champions League όσο και αρκετά μάλλον περισσότερα.