
Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της
Η 77χρονη αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά το ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής
Ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή στη Θεσσαλονίκη απολογείται σήμερα η 77χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της, στα Κουφάλια, έπειτα από την προθεσμία που είχε ζητήσει.
Η αξονική τομογραφία στη σορό του ηλικιωμένου άντρα είχε δείξει προθανάτιες κακώσεις στα πλευρά
Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ενώ συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής.
Αρχικώς η 77χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη αλλά λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ξανά. Είναι πλέον κατηγορούμενη για τον θάνατο του συζύγου της, καθώς η αξονική τομογραφία στη σορό του ηλικιωμένου άντρα έδειξε προθανάτιες κακώσεις στα πλευρά, τα οποία ιατροδικαστικά εκτιμάται ότι προκάλεσαν το ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό του.
Ο 82χρονος είχε βρεθεί νεκρός το περασμένο Σάββατο, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι. Τις Αρχές είχαν ειδοποιήσει γείτονες, με την κατηγορουμένη να περιμένει εκτός της οικίας της ενώ σε ερώτηση γιατί δεν προσέφερε βοήθεια, αποκρίθηκε ότι δεν μπορούσε να τον σηκώσει.
Θεσσαλονίκη: Η αθωωτική απόφαση μετά την καταγγελία του γιου τους
Η γυναίκα είχε παραπεμφθεί να δικαστεί έπειτα από καταγγελία του γιου τους, ενώ κατηγορούνταν τόσο για απλή σωματική βλάβη όσο και για παραβίαση περιοριστικού όρου που της είχε επιβληθεί για παλαιότερο αντίστοιχο περιστατικό.
Ο 82χρονος δεν είχε παραστεί στο δικαστήριο και η κατάθεσή του αναγνώστηκε. Όπως είχε αναφέρει, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε για ασήμαντο λόγο, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. Παράλληλα, είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της συζύγου του, ζητώντας μόνο «να σταματήσει να με χτυπάει».
Τη Δευτέρα, η υπόθεση της ηλικιωμένης είχε πάρει αναβολή για τον Μάιο – η ίδια είχε ζητήσει να δικαστεί -, γιατί απουσίαζαν όλοι οι μάρτυρες σχετικά με το περιστατικό της παραβίασης των όρων που της είχαν επιβληθεί (να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50μ. τον 82χρονο σύζυγό της) τον περασμένο Ιανουάριο.
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 59χρονης επιχειρηματία – Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας
- Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο – Αναζητείται ο δράστης
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Κατερίνα Καινούργιου: Γέννησε την κόρη της
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα – Η κραυγή μέσα στη νύχτα, η βέρα στο χέρι και η σοκαριστική μαρτυρία
