
Ευρυτανία: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο – Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων
Νεκρός 54χρονος στην Ευρυτανία, έπεσε με το ΙΧΦ σε γκρεμό 40 μέτρων
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους των Αγράφων Ευρυτανίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/4/26), όταν ένα φορτηγό έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 40 μέτρων.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στους Μεταξάδες της Κοινότητας Πρασιάς του Δήμου Αγράφων. ΙΧΦ με οδηγό 54χρονο, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό βάθους περίπου 40 μέτρων.
Στο σημείο έσπευσαν δύο στελέχη της Πυροσβεστικής, τα οποία επιχείρησαν για την ανάσυρση του οδηγού, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 54χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ανέλαβε το ΑΤ Αγράφων, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.
Χωρίς αισθήσεις μεταφέρθηκε άνδρας συνεπεία τροχαίου και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε περιοχή του δήμου Αγράφων. Επιχείρησαν 2 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 3, 2026
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]
- Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν στην Τεχεράνη «για να διευκολύνει» τις συνομιλίες μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
- Η εργασία αλλάζει με την τεχνητή νοημοσύνη, οι οργανισμοί δυσκολεύονται να ακολουθήσουν



