
Πρώην υπουργός, πρώην υφυπουργός και 11 βουλευτές στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ
Έναν πρώην υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης, έναν πρώην υφυπουργό και έντεκα βουλευτές περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο σηματοδοτεί η δεύτερη δικογραφία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η δεύτερη δικογραφία για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, που αφορά στη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, διαβιβάζεται από την ευρωπαϊκή εισαγγελία στον Άρειο Πάγο με κατεύθυνση τη Βουλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία περιλαμβάνει 11 βουλευτές, για τους οποίους ζητείται η άρση της ασυλίας προκειμένου να ελεγχθούν ποινικά για συμμετοχή στο σκάνδαλο των επιδοτήσεων.
Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα δύο πολιτικών προσώπων, ενός πρώην υπουργού κι ενός πρώην υφυπουργού. για τους οποίους ζητείται να κινηθεί η διαδικασία με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το κλιμάκιο της ευρωπαΐκής εισαγγελίας, εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις.
Η έρευνα συνεχίζεται για όσα πρόσωπα προκύψουν.
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας

