Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Παρί για το πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» στη Γαλλιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ ταξίδεψε με την αποστολή στο Παρίσι, ωστόσο κρίθηκε προτιμότερο να μην αγωνιστεί ώστε να μην υπάρξει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα με τον τραυματισμό του.
Υπενθυμίζεται ότι ο σταρ των Πειραιωτών υποφέρει από ένα σφίξιμο στην οσφυϊκή μοίρα από τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στους πράσινους.
Νοκ-άουτ ο Βεζένκοφ, ερωτηματικό ο Μόντε Μόρις
Ο Βεζένκοφ προπονήθηκε ατομικά στο shoot around σήμερα (10/3) και το επόμενο διάστημα θα κριθεί, το αν θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς των Ερυθρόλευκων για τη διαβολοβδομάδα κόντρα στη Μονακό.
Σχετικά με τον Μόντε Μόρις, η συμμετοχή του Αμερικανού στο αποψινό παιχνίδι παραμένει ερωτηματικό, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη μέση και δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί.
Υπενθυμίζεται ότι στις απουσίες για τον Μπαρτζώκα, συμπεριλαμβάνονται και οι Τόμας Γουόκαπ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Ο Γουόκαπ υποφέρει από μυϊκό σπασμό, ενώ ο Λαρεντζάκης έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σαφής: δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνίδιου της Ελλάδας. Μία απόφαση που για να αποδώσει στο Nations League, χρειάζεται υπέρβαση από τρεις συγκεκριμένους παίκτες.
Η καριέρα του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει από τους «πράσινους».