
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Υπέστη διάσειση και δεν συνέχισε στο ντέρμπι ο Φαρίντ
Ο Αμερικανός σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί για 3':22'' καθώς υπέστη διάσειση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και να επιστρέψει στην 3η περίοδο ώστε να δει το ντέρμπι από τον πάγκο.
Τις υπηρεσίες του Κένεθ Φαρίντ για μόλις 3”:22” είχε στη διάθεσή του ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πράσινης ΚΑΕ, ο Αμερικανός σέντερ έχει υποστεί διάσειση σε κάποια φάση της αναμέτρησης (δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια )καθώς αισθανόταν έντονες ζαλάδες.
Μάλιστα κρίθηκε απαραίτητο να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, με το Τρυφίλλι να αναφέρει ότι αν δεν αισθάνεται καλά θα μεταβεί στο νοσοκομείο.
Ωστόσο η κατάστασή του Φαρίντ βελτιώθηκε στη συνέχεια καθώς επέστρεψε στον πάγκο για να παρακολουθήσει μέσα από το γήπεδο το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου
- Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα – Καταπλακώθηκε από φορτηγό
- Το κομμουνιστικό Βιετνάμ στρέφεται στους influencer και την ΑΙ για μια νέα εποχή προπαγάνδας
- Στις Ένοπλες Δυνάμεις η έρευνα για το drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Τα ερωτήματα της έρευνας
- Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα στη Γερμανία – Διέφυγαν οι δράστες
- «Ο Επίμονος Θάμνος»: Μια ποιητική διαδρομή αντοχής και ελπίδας

