Ο Αντρέας Τεττέη βρίσκεται σε τρομερή βραδιά! Η Βικτόρια Πλζεν μπορεί να προηγήθηκε, αλλά με δύο γκολ του Έλληνα διεθνή επιθετικού ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε την κατάσταση και προηγείται με 2-1 για το Europa League.
Στο 61′ λοιπόν έγινε η μεγάλη ανατροπή. Απίθανη ενέργεια από τα δεξιά, διαγώνιο σουτ, δοκάρι και μέσα. Πίνακας ζωγραφικής από τον Τεττέη και 2-1.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών