Μεγάλη κατολίσθηση στην Ιόνια οδό – Έκλεισε και στα δύο ρεύματα [Βίντεο]
Κλειστή είναι Ιόνια Οδός και στα δύο ρεύματα, λόγω μεγάλης κατολίσθησης που σημειώθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί - Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη
Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί, στην Ιόνια Οδό, στο 127ο χιλιόμετρο στο ύψος της Συκούλας (εικόνα πάνω από epiruspost). Το σημείο είναι στα όρια των Νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα.
Αρχικά είχε κλείσει το ρεύμα της Ιόνιας Οδού, προς Αντίρριο, με την αστυνομία να σταματά τους οδηγούς στον κόμβο Αγγέλη και να τους κατευθύνει στην παλιά Εθνική Οδό.
Ωστόσο καθώς το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη, χώματα και πέτρες άρχισαν να να καλύπτουν και το ρεύμα προς Ιωάννινα το οποίο έκλεισε λίγο πριν τις δέκα το πρωί έκλεισε και το άλλο ρεύμα, με την κίνηση προς τα Ιωάννινα να διακόπτεται στο ύψος της Αμφιλοχίας και να γίνεται από την παλιά εθνική.

- H Charli xcx φέρνει «brat» αέρα στη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Λονδίνου
- Αίγιο: Πυρίτιδα και DNA στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τα κρίσιμα ευρήματα της έρευνας για το διπλό φονικό
- Δεν έχει κλείσει η υπόθεση των F-35 για την Τουρκία – Τραμπ: «Κανείς δεν μου λέει τι πρέπει να πουλάμε»
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Εξαμίλια Κορινθίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο
- ΕΛΑΣ: Δεν γίνεται να συνηθίσουμε ως «κακιά στιγμή» τον θάνατο ανθρώπου που πάει να βγάλει το μεροκάματο

