
Τι είπε ο Σλούκας για το «διπλό» κόντρα στη Βιλερμπάν
Δείτε όσα είπε ο MVP Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, ήταν ο πολυτιμότερος στη νίκη με 79-78 επί της Βιλερμπάν. Τελείωσε το ματς με 26 πόντους (2/4διπ., 4/5τρ., 10/10β.), πετυχαίνοντας καθοριστικές βολές στο φινάλε, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ, συγκεντρώνοντας έτσι 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας
Στις δηλώσεις του στο flash interview ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, αν και στο τέλος χαλαρώσαμε για κάποιο λόγο, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη.
Η Euroleague είναι ένας μαραθώνιος με πάρα πολλά παιχνίδια, εμείς ήμασταν συμπαγείς και καταφέραμε να μείνουμε μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος».
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Rosie Allimonos στο Delphi Economic Forum XI: «Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα μίντια»
- Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του
