
Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. 24χρονος οδηγός μηχανής που παραβίασε κόκκινα φανάρια και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς
Δύο 24χρονοι, τραβούσαν βίντεο να κινούνταν με μηχανή μεγάλου κυβισμού στο κέντρο της Αθήνας και δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα που τους έγινε από αστυνομικούς για έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα και προχωρώντας σε επικίνδυνους ελιγμούς.
Η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε σε συνεργείο στην περιοχή της Θήβας, όπου είχε αποσυναρμολογηθεί, ενώ εξαρτήματά της είχαν ήδη διατεθεί προς πώληση ως ανταλλακτικά σε διαδικτυακές ιστοσελίδες αγγελιών
Συγκεκριμένα, ο 24χρονος οδηγώντας τη συγκεκριμένη μηχανή με συνεπιβάτη έναν 24χρονο, στο κέντρο της Αθήνας, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και όπως καταγράφεται και στο βίντεο ο οδηγός παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες, πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Ο 24χρονος συνεπιβάτης ο οποίος βιντεοσκοπούσε την καταδίωξη, ακούγεται να τον προτρέπει να συνεχίσει την ανάπτυξη ταχύτητας, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο.
Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ανάλυσης Πληροφοριών και Κοινωνικών Δικτύων της Ο.Ε.Π.Τ.Α. μετά από έρευνα, αξιοποιώντας και το βιντεοληπτικό υλικό που είχε αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ταυτοποίησαν τον 24χρονο οδηγό και τον 24χρονο συνεπιβάτη.
Η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε σε συνεργείο ιδιοκτησίας 22χρονου στην περιοχή της Θήβας, όπου είχε αποσυναρμολογηθεί, ενώ εξαρτήματά της είχαν ήδη διατεθεί προς πώληση ως ανταλλακτικά σε διαδικτυακές ιστοσελίδες αγγελιών.
Οι κατηγορούμενοι, με αυτόν τον τρόπο φέρεται να προσπαθούσαν να σβήσουν όλα τα ίχνη για την ταυτοποίηση τους. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε ο 24χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Erminio: Ανυπολόγιστες οι ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας, που άφησε πίσω της έναν νεκρό
- «Άρτεμις II»: Οι αστροναύτες μιλούν για την αποστολή, τη θέα της γης από ψηλά και τα… διαστημικά υδραυλικά
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Ζωγράφου: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος – Τα αίτια θανάτου μητέρας-κόρης παραμένουν απροσδιόριστα
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ





