Οι εργασίες στον Βοτανικό για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και τη Δευτέρα (22/12) τοποθετήθηκε η πρώτη εξέδρα του νέου γηπέδου, όπως γνωστοποίησε νωρίτερα και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Οι «πράσινοι» έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από την πρώτη κερκίδα στο νέο γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό.
Υπενθυμίζουμε πως το «τριφύλλι» θα αποκτήσει στην περιοχή και εγκαταστάσεις για τα τμήματα του Ερασιτέχνη, ώστε να στεγαστεί μαζί -σχεδόν- όλος ο σύλλογος.
«Μέσα στην κατασκευή: Η πρώτη κερκίδα. Οι εργασίες συνεχίζονται στο νέο μας σπίτι. Η πρώτη κερκίδα είναι πλέον στη θέση της, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη διαδικασία κατασκευής», αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δείτε το σχετικό βίντεο για την πρώτη κερκίδα στο γήπεδο του Βοτανικού
Inside the Build: The First Stand ☘ Work continues at our new home ? The first stand is now in place, marking another important step in the construction process ? pic.twitter.com/CJY0VmWu9K
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών