
«Μπλεξίματα» και στη Ζαλγκίρις για τον Ράιτ – Τι συμβαίνει με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού
Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Τόμας Ματσιούλις, παραδέχθηκε πως υπάρχει... θέμα με τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος μετά το τρομερό ξεκίνημά του στη σεζόν, βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να φθίνει.
Ο Μόουζες Ράιτ ξεκίνησε εκρηκτικά τη χρονιά με την φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας, κάνοντας εκπληκτικά πράγματα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο οποίος του καταλογίζει αδυναμία στην άμυνα.
Ο Τόμας Μασιούλις, μετά την ήττα της ομάδας του από την Εφές, ρωτήθηκε για τον Ράιτ και παραδέχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, πως υπάρχει θέμα με τον παίκτη, τονίζοντας ωστόσο πως αυτό θα λυθεί εσωτερικά. Όλα αυτά, ενώ ο Αμερικανό ήδη έχει αρχίσει να γκρινιάζει για τον χρόνο συμμετοχής του.
Ο Λιθουανός προπονητής τόνισε πως έχει κάποια ζητήματα, αλλά το ότι αγωνίστηκε λίγο απέναντι στους Τούρκους ήταν προπονητική απόφαση, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά πως εκείνος βρίσκεται πίσω από αυτήν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μασιούλις για τον Ράιτ:
«Αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα και δεν θα ήθελα να τα λύσω μέσω των media. Έχουμε προβλήματα και αυτό φαίνεται, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε εσωτερικά», τόνισε αρχικά ο Λιθουανός.
Ο Ράιτ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, έπαιξε ελάχιστα απέναντι στην Εφές, με τον Μασιούλις να ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του ελήφθη με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια. «Έχει κάποια μικρά ζητήματα, αλλά ήταν προπονητική απόφαση», ξεκαθάρισε ο προπονητής της Ζαλγκίρις.
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Super League: Η βαθμολογία για τις θέσεις 5-8 – Τι ισχύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (pic)
- Κεφαλονιά: Εμπλέκονται και άλλα άτομα, υποστηρίζει η οικογένεια της 19χρονης – «Δεν έπαιρνε ναρκωτικά» λένε φίλοι
- Μακάριος Λαζαρίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησης
- Κεφαλονιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου της Μυρτούς – Οι καταγγελίες για τα κενά στο νοσοκομείο
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο



